Piteå

Nu har jag kommit hem från Piteå. For dit igår och hälsade på hos Eve. Har inte träffat henne sen jag var där i vintras. Shit alltså vad människan har gått ner i vikt. 24,5 KG sen jag träffade henne sist. Hon var ju en helt annan människa nu än då. Men jag blev riktigt jävla glad för hennes skull alltså:D Vet ju hur myket hon har velat gå ner och utan att göra nån större förändring så går hon ner jätte mycket. Är riktigt glad för hennes skull :DD
Iaf igår då jag kom dit så gick vi ut med hundarna en snabbis bara, sen åt vi godmiddag som bestod av lax, potatis och en god sås och rivna morötter:) Sen efter midda´n åkte vi till Sandra Lindahl och hennes kille Fredrik och hälsade på där en sväng. Fick träffa hennes Staffe Nemo. En jätte glad och lycklig kille. Fast han fick sitta i sin bur under vårat besök för att Sandra sa att han hoppar upp på  folk och massa sånt då han träffar nya männsikor. Blir lite väl glad. Men han var fin iaf:)
Idag har vi vart på morgon prommis 1 timme emd hundarna, sen åt vi god frulle och sen gjorde vi oss fina och for in till stan en sväng. Där köpte vi lite små sake roch åt lunch. Så grymt skoj att träffa Evelina igen:D vi måste verkligne börja träffas oftare alltså:)
SEn åkte jag hem, har kört Mazdan till byn och ställt av den. Hemma igen så betalade jag räkningarna, inte alls kul men det måste ju göras också. Så nu är jag hemma och chillar bara. Funderar starkt på göra mig nå mat. Är massa hungrig. Men det är så tråkigt att äta själv. Ska nog kolla med Emma om hon är sugen på äta med mig.

Nä nu ska jag styra upp det här:)
Kram kram

Tidsfördriv

Regler:
Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mun
3. Flicknamn: Mia
4. Pojknamn: Marcus
5. Yrke: Målare
6. Färg: Melerad
7. Klädesplagg: Morgonrock
8. Mat: Majs
9. Sak i badrummet: Mascara
10. Plats/stad: Märsta
11. En orsak att vara sen: Motorstopp
12. Något man skriker: Mamma
13. Film: Män som heter kvinnor
14. Något man dricker: Multivitamindryck
15. Band: Metallica
16. Djur: Mås
17. Gatunamn: Malmskillnadsgatan
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Mama Mia

Filosoferar och funderar...

Satt igår kväll i sängen och kollade på Dr. Dolittle 3... dom var på nån ranch och skulle vinna en rodeo. Helt okej film och ganska rolig ändå. Slapp fundera så mycket. Men tankarna i mitt huvud började gå en hel det. Fan vad jag skulle vilja ha en häst. Det hade ju varit helt underbart. Absolut att det är jobb och pengar i en häst men kul skulle det vara. Tankarna snurrade och snurrade och jag kom på det att hur jag än skulle göra så skulle det aldrig gå pga min allergi. Jävligt tråkigt!
Jag kom även på hur min dröm kille ska vara
*Snäll
*social
*Djurvän och kunna "jobba" men djuren och inte bara "gulla"
* Kunna skruva i bilar
* Händig i hemmet
* Acceptera att jag inte alltid vill vara med han och vill vara själv
* Ha ett eget intresse som bara är hans och det är hans grej
* Vara duktig på fota
* Tycka det är viktigt att han lär känna mina vänner och min familj lika väl som att han vill att jag sak lära känna hans vänenr och hans familj
* Vill ha hus och flytta ut till nån by
* Vill ha barn
* Vill ha hund
* Ska ha ett bra jobb
* Han ska se bra ut men får inte tillbringa mer tid än mig framför spegeln
* Han ska inte vara rädd för att visa att han tycker om mig
* Lugn, trygg och stabil
* Han ska ha lekt av sig och vet vad han vill göra med livet
* Får gärna vara lite äventyrlig och inte feg att testa på saker
* Måste kunna bjuda på sig själv

hmm... ja det var nog bara det... Funderar jag ännu mer kommer jag på ännu mera saker som jag tycker att Mr. Right ska ha och kunna.
Men jag undrar iaf. VArs finns denna karl? Tror itne han finns här alls. Kan bli jävligt svårt att hitta. Funderar seriöst på om man skulel börja leta sig mera söderut och kanske att man hittar nån i Sverige. Annars drar jag då till nå annat land och letar upp han:) haha

Nä nu ska jag ut med hundarna och sen blir det snygga till sig och åka o jobba. Bläää var itne alls sugen på det idag. Men det är bara  idag och imorron sen är jag ledig onsdag-fredag och jobbar lördag och söndag så det blir bra det  ändå.
Under mina lediga dagar ska jag nog ner till Pite en sväng. Ska dels hälsa på Evelina och hennes karl Richard. Sen finns det ju även något annat som lockar lite ;) hihi

Nä nu dags o röra på sig
puss o hej leverpastej

Läs och fundera

Läste precis i Linneas blogg och fick mig ett riktig funderare. Visserligen höll jag med henne med budskapet i texten. Men jag tyckte bara om den. Läs och fundera
http://lnk.blogg.se/2009/september/jusst-kommir-hem.html#comment

Allt och inget

Det finns vissa saker jag inte förstår. Hur fan kan människor påstå att dom tycker om en  och säga att man är en sån fin vän bla bla bla och sen bara pissa en i ansiktet? Vad fan är det för j*vla sätt? Det är ju alla inblandade som blir arga, sårad och kanske ledsen. Men i det här fallet tror jag mest arga. Fattar itne vad fan vissta människor tänker med. Vill inte gå in på vad men jag kan då gå med huvet högt iaf. Jävla skitsnack från den här j*vla människan. Blir så förbannad!!! Jaja nog om det nu!

Bilförsäljningen på Mazdan går lite sämre. Var en som skulle komma o kolla på den igår men hörde ine av sig. Får körförbud på bilen den 1:a så igår kväll var jag JOel och Anders till Prästholm så fick jag ta hans 740 och köra med den tills jag hittar en ny bil att köpa:) Säger då det...ojoj vad nostalgi. Den bilen har man åkt mycket då man var yngre och nu kör jag den. Heelt underbart ;)

Ska jobba idag och sen ska jag till Råne till farmor och äta middag. Ska bli riktigt trevligt. Pappa kom igår och hämtade Ferdinand men Troja fick han itne ta för jag såg det som ett ypperligt tillfälle att bara vara med henne och träna lite vara ensammen och bara koncentrera mig på henne.:)

Nä nu ska jag och Troja äta frukost och sen snygga till oss för jobbet. Hon ska ju med till jobbet idag:) Biltemas vakthund som biter alla snattare i röven så dom lär sig att inte snatta nå mera:P Haha

kan inte sova....

Jaha nu sitter man här mitt på tidiga morgonen vid burken och funderar på när i hela fridens namn man ska kunna sova egentligen. Det går bara inte, vaknade för några timmar sen, gick på toa o drack lite vatten o sen gick jag o la mig igen. Men icket att jag kunde somna igen. Och försöka sova nu är väl ingen idé. Funderar på gå ut med hundarna på en lång prommis i skogen elelr nå så här på morgonen så f¨r man kanske se nån sdoluppgång eller nå om man har tur. Men samtidigt känner jag mig för trött för det.
Men men nu behöver jag ju inte oroa mig över att jag kommer bli "tvungen" att vakna för att ringa till Vårdcentralen o boka tid där nu på morgonen. Nu är jag ju redan vaken:) Hoppas för allt i världen att jag får komma dit redan idag. BEhöver som det om vi säger så.
Är ledig imorron...öh jag menar idag. Ska nog hjälpa Vickan att rensa ur hennes föråd idag en sväng. Alexandra skulle vara hundvakt åt nån rottis tik på just under året så vi ska ut o promenera. Bra träning för Troja. Men dom ska inte få hälsa. Ferdinand ska få leka lite med henne om han nu skulle vara intresserad, vi får väl se:P

Pratade med Ulli igår kväll så vi bestämde att hon o Magnus skulle komma hit i helgen. Dom skulle ta med sig valparna också. Ska bli grymt jävla skoj:) Dom skulle lämna Bella i bilen medans vi är inne hos mig. Det är som lika, risken för bråk mellan Bella och Troja är för stor annars.

Surrade med  Mattias på msn precis, vi ska ut o ta en morron prommis med mina hundar o ta en morron rök. Han hade visst inte heller hunnit somna än:P
Så nus ka jag pälsa på mig så ska jag ut:)

Veckan som gått...

Har fått veta i veckan att jag inte får börja lastbilskorts utbildningen...FAN!!!! Men dom har ställt mig på kö till nästa start som är i februari/mars nångång. Bättre sent än aldrig men ändå. Har jobbat lite i veckan och tränat lite allt möjligt med Troja också. Prövat lite spår och lite lydnad. Vickan ska hjälpa mig att få så pass mycke kött på benen att jag o Troja kan börja tävla nästa sommar. Så nu är det totalt från noll vi har börjat. Men det är mycket saker man inte tänker på som ändå är viktiga:)
Helgen ahr varit full:P Fredagen började jag Joel o Anders med middag, sen blev det invit o sen Allstar. Träffade Jari o hans kollegor där. Dom var ju intressanta. Två av dom har jag redan träffat förut o dom var ju bara trevliga o roliga:) Hade iaf svin skoj... men det blev ändå tidig kväll o jag var full:P Anders följde med mig hem så vi var ute me dhundarna typ 30 min iaf och det var han  som fick hålla reda på dom. För jag irrade bara runt runt runt i min egen lilla värld:Phahaha
Lördagen gick åt till att vara gode bakis, men piggnade till så pass att jag kunde sätta mig i bilen o fara o hälsa på hos Ebbe och Eva på Bergnäset. Rolle var där och efter en stund kom även Lotta dit. Men då var jag tvungen att fara så jag skulle hinna hem o ut med hundarna o sånt innan jag skulel iväg o kolla på snabba bilar:) Där träffade jag mitt gamla ragg Joel... han har fått ihop sin bil nu, han har skruvat i den 1 år iaf. Den gick inte riktigt helt bra men ganska:) Fick höra att det tydligen lever 900-950 djur under hans huv i den. Och ljudet från bilen.. oo my god säger jag baar, det var ju heeeelt orgasmiskt;) Vi små surrade lite snabbt bara,  sa typ hej, vad gör du. Blev ine så mycket mer än så för att det var så mycket annat runt om o så.
Senare drog jag o Anders hem till mig så då snyggade jag till mig, Vi gick ut med hundarna o sen for vi till Bergnäset och hämtade  Rolle och Indien. Anders körde oss till stan o vi for in på Allstar en sväng, sen drog vi vidare tioll Olivers, träffade lite olika kända människor där. Jag drog ganska tidigt från Olivers. Joel kom och hämtade mig och vi var tvungna att stanna 2-3 gången efter vägen hem till mig för att jag mådde dåligt:P Inte bra inte bra. Väl hemma hos mig så gick vi ut med hundarna en sväng. Och jag tvingade i Joel allergi piller. Stackarn är ju allergisk mot djuren så då tänkte jag till o med på hans hälsa snäll som jag är. Sen var det sängen som gällde för oss och jag somnade innom 5 minuter. Låg och diskuterade och tänkte högt en stund om allt möjligt sen var de bara pang på en gång så sov jag:P
Idag har jag itne gjort många knop. Vaknade, duschade och gick ut med hundarna, Joel var tvungen att fara då jag skulle ut med hundarna. Sen har jag ätit och bara kollat film o tagit det lugnt.
Nu sitter jag här o funderar på vad man ska göra. FAst sätta på en till film låter faktiskt väldigt lockande;)

puss o hejs:)

helgen...

ja då var helgen över, den har varit helt fullproppad med aktiviteter och händelser. Jag har jobbat, varit på 90 års kalas i byn, vart i Boden och ätit middag, druckit lite öl påHertsön, varit på allstar, och dragit en hel kväll hos Anders och kollat film och bara myst på. Det var igår kväll jag var hos Anders, kände det att jag behövde någon att prata med. SAtt och surrade med han om allt möjligt. Är så grymt glad över att ha han som vän. Fick ju nått ryck igår som håller i sig än idag att jag saknar Jari så jävla mycke. FAn itne alls kul. Hatar att vara kär, det är det värsta om finns. Lättade en hel del på hjärtat om det till Anders. Även fast jag känner mig lurad av han o jävligt besviken så tycke rjag ju ändå om han. Skulle han komma och säga att han vill ha tillbaka mig skulle jag bara bli super glad ju. Fy fan alltså. ÅHÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vet inte vad jag sak skriva, det finns så mycket i mig nu som jag bheöver bli av med, få utlopp för men det går inte. Fattar inte avd det är med mig. Hade behövt någon här nu så jag hade få¨tt grina av mig en stund. Blä vad allt känns åt skogen nu:( Ska försöka hitta någon att sova med ikväll iaf. Bara så man har någon man kan prata med, vill itne vara själv:(

Jaja nu ska jag äta upp+ min macka o sen dra en snabb dusch o försöka snygga till mig lite så man inte ser allt för risig o jävlig ut på jobbet idag även fast jag känner mig som ett lik:(

Adrenalinkick;)

Jaha då var den här dagen över. Jag har varit med Mattias i princip hela dagen. DEt börjar emd att han ringer på morgonen o små surrar, jag är då ganska nyvaken och fattar inte mycket alls. MEn han sa att han kommer om en stund o att jag skulle sätta på kaffe. Ja jo visst tänkte jag o gick ut med hundarna en sväng. Sen kom han o vi drack kaffe o surrade. Fick för oss att vi skulle dra till stan en sväng, ojdå tyckte han att vi skulle ta hans hojj...en  suzuki gsx-r 1000 från 09 o den är fiiiin... Vi åt lunch på stan och sen for vi till Hertsön förbi Anna och Jens och hälsade på dom en sväng. På väg hem så sa han att om jag vill så får jag känna vilket drag det är i hojjen, jo visst tänkte jag.. han sa att då måste jag hålla i mig hårt och att det kommer suga till i magen... Dra åt helvete vilket sug alltså... hade jag inte haft hjälmen igen knäppt under hakan hade ju fan den flygit av. SEn då vi kom hem så berättade han att han vart uppe på bakhjulet... vårat samtal då:
Jag: "VA?!? När då?"
Mattias:" Jo en liten sväng"
Jag:" Jaha men inte så länge och inte så högt?" visade med handen typ 30-40 cm
Mattias:" Öhhh...nää mera"
Jag:"Oj...." och funderade lite
Mattias:" Typ 200 meter och framhjulet var i höjd med biltaken"
Jag: "VA?!?!?! DU SKÄMTAR?????
Mattias:" HAHAHA... nä det gör jag inte."
Men då fattar man verkligen hur stabilt och säkert den smyger upp på bakhjulet. Jävligt grymt:)

Det här är iaf hojjen... ;)




Härlig dag:)

Jaha den här dagen då... vars ska jag börja.. jag skulle sova hos anna o jens men då jag inte somnat till 01.30 så gav jag upp o for hem och plockade lite här hemma istället. Somnade väl runt 4 och vaknade just innan 10. Sen blev det lunch på Exotic med Anna och Jens. Sen åkte Jens hem och jag och Anna kollade lite kläder en snabb sväng. Vi drog även in på Kärleksbutiken en vända.. Finna ganska mycket intressant där;) Men köpte inget fast jag var sugen.
Sen åkte jag hem och kände lugnet en stund, var ute på en prommis med hundanra och bara myste på i det blåsiga vädret. Har dragit en inlines tur med Troja också. VAr ett tag sen sist känns det som. Men hon gick jätte fint. Sen drog vi till Bergnäset och hälsade på hos Lottas föräldrar för att hon och barnen var där. Hade surrat med henne lite tidigare och då hade Elis velat prata emd mig. Han undrade om jag skulle komma och hälsa på nå idag. Så då kände jag att jag var tvungen att komma en liten sväng. Men det var bara kul. Fick en jätte fin teckning av han igår då jag var där. Och i förrgår fick jag en jätte fin teckning av Manda. Ska hänga upp dom på kylskåpet:)
Sen har jag vart på hundhuset med båda hundarna. Gick ganska bra. Lite jobbigt då jag har båda men det fungerade iaf. Kunde ju stänga in den ena om jag bara ville jobba med dom en åt gången:)
Nu sitter jag hemma och har packat in i kylen o frysen lite saker som jag handlat.
Har tänt massa ljus i hela lägenheten, lyssnar på bra musik och bara myser. Har haft en riktig toppendag trots allt annat runom och det känns så jävla skönt att jag inte är varken ledsen eller arg nå mer.

nä nu ska jag slå på en bra film och mysa med hundanra i soffan :D

Det är ju skrämmande...

Nu är det morgon, har sovit på soffan hos Anna o Jens. Fick mig en utskällning och utmorrning mitt i natten av Akila, men det beror nog på att hon inte visste att jag sov i soffan. Sen slutade det med att hon låg på min mage en stund och myste med mig. Hon har varit och myst med mig nu på morgonen en sväng också. Har sovit som en apa inatt, inte alls bra. Har bara grinat hela tiden känns det som. Ska träffa Jari ikväll också en sväng. Jag har ju lånat en mobil av han för att min har gått sönder. Så nu blir jag mobil lös men de skiter jag då i. Hellre det än att behöva ha onödig kontakt med han iaf. Så känns det nu.
Alltså det är ju skrämmande så jävla ont jag har i hjärtat, magen ja hela kroppen pga av det här. Fattar inte hur i hela fridens namn jag kan tro att någon kan älska och vara kär i mig på riktigt. Det går ju bara inte. Jag är nog en sån som kommer förbi ensammen resten av livet eller bara träffa kortare förhållanden. Det är nog lika att ge upp allt om att jag någonsin kommer få barn och familj och allt det också. FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG VILL BARA DÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu ska jag ut till bilen och goa med mina hundar som sovit där hela natten.


Flyttat hem igen!

Idag har Anna hjälpt mig snabb städa lite i lägenheten i Gammelstan sen var vi förbi hos Lotta en sväng och fick med Rolle som flytt hjälp. Så han har hjälpt oss bära ner möblerna o alla saker från Jaris lägenhet och ner på släpet och sen upp till min. Är verkligen jätte glad att vi fick hans hjälp. Allt gick väldigt fort att fixa.
Stort tack till Anna och Rolle!
Nu är jag hemma hos Anna som bor hos sina svärföräldrar och ska sova här på soffan inatt. Det ser förjävligt ut i min lägenhet så jag känner att jag inte orkar vara där. Känner förövrigt att jag inte ska vara själv alls nu på ett tag. Vill inte att jag ska få någon form av ångest/panik ångest eller depressions grejs så därför kommer Anna vara min högra hand nu några dagar.

Alltså jag fattar fortfarande inte att det är sant. Men nu börjar jag vara mest arg över allt som hänt. Jari ringde o sa att vi glömt lite saker så jag och Anna åkte dit och hämtade det. Ville egentligen inte träffa han men samtidigt vill jag bara få alla saker därifrån o sånt så det bara är att klippa all kontakt med han. Alvin låg och sov så jag gick in till han och strök lite på hans rygg. Höll på börja grina då, känns inte alls kul att inte få träffa han igen. Men tyvärr blir det nog så :'(

Efter att vi varit och hämtat det så for jag och Anna ner till Lotta en sväng och fick prata lite med henne. Helt underbar människa alltså. Vill verkligen inte förlora kontakten med henne, Rolle och Roffe pga det här.

Det är då tur att man har underbara vänner som alltid finns vid ens sida då det skiter sig med karlarna. Funderar seriöst nu på att aldrig skaffa mig en karl igen, det går ju bara åt helvete ändå.

Jag hoppas bara att Alvin inte tar någon skada av allt som händer nu. Jag vill att han växer upp till den underbara människa som jag vet att han kommer att bli. Bara han är glad och lycklig. Vill verkligen hans bästa även fast jag och han inte kommer träffas mer tyvärr:'(



Jaja nu ska jag vara social här och kolla film och chilla. Blir nog soffläge under ett täcke snart.

Nu är det färdigt!!!

Så förbannat less irriterad ledsen och besviken jag är. Nu är det färdighaft mellan mig och karln. Han vill tänk fundera och ska kanske försöka med sitt ex igen för att dom ska bli en familj igen och om det fungerar är jag glad för deras skull men mest för deras sons skull. Men om han kommer på om nå tag att det är mig han vill ha så ska jag då fan inte ta tillbaka han. Jag känner mig som ett andrahandsval och jag förtjänar bättre än det. 
Jag är snuskigt besviken på mig själv som lyckades släppa mina spärrar jag hade som gjorde att jag inte kunde bli kär i någon. Jag blev kär i han och sen blir jag sårad. Jag ska fan aldrig bli kär i någon igen. ALDRIG NÅGONSIN!!! Jag ska försöka glömma han och hoppas på att det går bra. Endast tänka på mig själv och mina underbara gosevovvar och försöka skaffa mig ett jobb. 
Hoppas att jag kommer in på lastbilskortsutbildningen och den fixar jag galant och sen har jag C och CE i Januari och då ska jag söka jobb över hela Sverige som jag hade tänkt från början. Inga mer karlar ska få komma in i mitt liv och ställa till det för mig. Låter lite konstigt med tanke på hur social jag är men nu ska jag vara helt själv, bara jag hundarna och mina vänner och familj. Sånt där med karlar är bara skit, man blir bara besviken ledsen och sårad hela tiden. 
Skulle ha jobbat idag, orkar inte det. Har knappt sovit och spytt hela natten till o från. Sitter bara o grinar hela tiden och känner att jag orkar fan inte sitta i kassan och tvinga mig själv till att le och vara trevlig och social. Jag skiter i att jag förlorar lite pengar nu idag känner att jag måste ta hand om mig själv. Det går inte annars. Visst många säger att det är bra att jobba så man tänker på annat. Men jag sitter i kassan och kan göra det i sömnen, det är ju samma hela tiden så jag kommer ändå bara sitta och tänka o grubbla och hux flux börjar tårarna spruta. Jag orkar helt enkelt inte.
Prövade äta lite för 1 timme sen, kors i taket jag har fått behålla det men det känns som att det är på väg upp.
Alltså nu då jag sitter och skriver känner jag att jag börjar bli arg! Inte på han utan på mig själv för att jag är så förbannat jävla trög dum och korkad som kunde tro att någon kunde älska mig på riktigt. Det är fan ren jävla bullshit. Sånt där med kärlek existerar fan inte för mig.

Nä nu ska jag fan ta och göra nått vettigt. Ser förjävligt ut hemma så jag ska väl fösöka röja upp och städa här.  

inga tårar mer...

Nu har jag fått ett svar, han ska inte lämna mig. Blev svin glad då han sa det, började nästan gråta igen för att jag blev så glad. Men jag tror jag har gråtit slut på mina tårar.
 Har varit med Anna i Råne och ätit middag hos hennes föräldrar, sen drog vi upp till Morjärv en sväng och kikade in på GK´s. Var inte riktigt på shopping humör men jag köpte nå klubbor till Alvin och en doftolja. Sen åkte vi och släppte hundarna en sväng och sen till hennes moster och fikade. Ska ta itu att duscha båda hundarna nu. Blä det lär stinka blöt hund i hela lägenheten men men det är sånt man får stå ut med ibland:)

Puss o hej från en glad Malin igen:D

*snyft*

jaha ja då var de första gången man blev ledsen med karln, eller pga han.. nå sånt.
Jag blev precis påmind om varför jag inte ska bli kär i någon. Har kämpat och lyckats att inte bli det. Men då jag väl lyckas bli kär i någon så vad fan händer då... då får man det bevisat eller iaf lite hintar om att jag inte ska få vara kär, glad och lycklig. Suck säger jag bara... Det är inte meningen att jag ska vara kär och ha en pojkvän tror jag. Börjar seriöst fundera på om man skulle lägga ner allt som har med karlar att göra. Den enda lyckan och kärleken jag får är av mina hundar. Och den kärleken och lyckan vet jag består tills döden skiljer oss åt. Men med karlar vet man aldrig och det är bara jobbigt.
Jaja nu ska jag ut med hundarna en sväng sen ska jag följa med Anna till Råne så jag får något annat att tänka på.   

RSS 2.0