Världens Bästa Midsommar?

Ja nu var midsommar över iaf. Egentligen är det inget speciellt med Midsommar tycker jag. Bara en ursäkt för att få festa, sluta tidigare ev. vara ledig från jobbet. Men trots det så kan jag inte undgå att umgås med mina vänner och festa till lite. Iår tror jag det var det mysigaste och trevligaste midsommar firandet jag någonsin varit med om. Jag, Micke, Alex, Sussi, Sofie och Anton var hos Alex föräldrar i Persön. Stort fint hus, en gammal ladugård och ett litet gästhus på tomten alldeles bredvid Persöfjärden. Solnedgång vid vattnet. Fantastiskt. Alex snälla pappa drog ut nå stora högtalare från ladugården/garaget och körde igång lite sommar musik  medans vi grillade. Vi satt ute och åt och hade det super trevligt.
Efter maten var det dags att bada lite badtunna. Super skoj och trevligt var det. Det bästa på hela kvällen tror jag var att ingen av oss var riktigt full, utan dom som drack bara drack lite och när dom var salongsberusade så var det nog. Svin jävla trevligt hade vi. Är riktigt riktigt nöjd med denna midsommar.

Jag och Micke drog iväg från Persön ganska tidigt och åkte till mamma och pappa i stugan senare på kvällen. Hundarna busade för fullt och där fick vi lite jordgubbar. Fantastiskt.Vi var där och filosoferade lite om midsommardagen eftersom att dom ev. skulle ha kommit ut med båten deras mot stan om det var väder.
Nu är fallet så att det blåste för mycket på midsommardagen för att dom skulle vilja köra båt till Klubbviken där vi var. Det var 80 års kalas för mickes mormor. God mat, hela tjocka släkten och även en av kusinernas flickvän. Svin trevlig tjej det där alltså:D

Jaja nu ska jag ut med hunden.

happy time

igår hade vi skiftlags fest med jobbet, så grymt jävla kul alltså. dom som ville for o kollade trav på dagen men de hoppade jag över. Sen var det kolla fotboll när sverige förlorade mot spanien, det var ju lite mindre bra. jag är inte så brydd i fotboll så men nå är de ju lite tråkigt när sverige förlorar. Sen var det dags att åka till farmen i boden o äta. var typ buffé o de va super god mat. Sen var de party för hela slanten. Hade förjävla kul alltså. Dansade svin mycke med en kille från jobbet. han var då en av dom bättre dansande killarna jag har sett i mitt liv så de gillade vi;P efter några öl så blev de borden, hur många som hellst dansade på borden. Svinakul:D
hade tänk gå ut o se Hurriganes men mötte massa kollegor som sa att dom inte var nå bra alls så jag hoppade över det. Dansade ist med min man för kvällen:P hahaha
Träffade massa folk jag känner också. typ alla var där:P

Vi fick ju åka buss till lule så när vi kom till lule gick jag o min dans-vän o åt på matstället, svin mycket folk, folk skrek o hade sig o de va hur enerverande som hellst, fasn de va nån gubbe som gick över bordet vårat, hur svinig som hellst.

jaja nu ska jag ut med troja en sväng. Ferdinand bor ju hos min faster nu när troja löper. Känns jätte tråkigt att de är han som blir utsatt när de är hon som löper men tyvärr så blev de så...

Hundarna i mitt liv

Satt och funderade på vilka olika hundar som egentligen finns och har funnits i mitt liv. Det blir ändå några stycken.

Fösta har vi då Ferdinand (Karelare/Stövare) såklart. Min alldeles egna favoritigaste snyggaste lilla gosenalle.


Sen har vi Troja (Amstaff/Labrodor) som har för tillfället har på foder. En helt fantastisk liten tjej som vet vad hon vill.


Zeke (Alaksan malamute/Sebirian husky) är också en helt fantastisk kille som har kommit in i mitt liv. En grym träningskompis.


Älgjägarn Sasse(gråhund/hälleforsare?) som också är en byfåne är ju bara sååååå söt!


Tigern (schäfer) var en grymt fin hund som tyvärr inte finns kvar nå mer:( Han blev sjuk så han fick fara till hundhimmlen.  Men han kommer alltid att ha sin speciella plats i mitt hjärta.


Ja det där var bara några få olika  hundar. Vi har massa mer som jag inte har nå bilder på på just den här datorn men jag ska se till att fixa det så ska jag göra en fortsättning:)

Natthelg+magsjuka:(

Jag är så arg, skulle jobba natt i helgen, ville faktiskt det ganska mycket, det ger lite mer pengar än att inte jobba alls ju. Men tyvärr så måste ju min mage gå o kruppa ihop så nu ligger man hemma emd någon form av magsjuka, känns käpprätt åt helvete! Jag blir så förbannad! Varför ska man alltid bli sjuk när man som minst vill det? Men det är väl så med dom små bacillerna... dom känner av vilka som inte vill bli sjuka så hoppar dom till den personen och förpestar dennes tillvaro. Baciller borde på nå vänster utplånas tycker jag. Men hur?!? Är det någon som har nå tips o idéer så är det bara höra av sig. Så kanske man kan utplåna dom små svinen om man har riktigt tur.

Har precis tvättat håret också, Kan säga att det är ju ett projekt för sig, det lär ju ta hela dagen innan det har torkat, jaja jag ska ju ändå inte göra nå vettigt så då gör det inget.
 
Funderar på ta bilen till Kronan elllr nå o släppa hundarna där i skogen så dom får springa ochbusa av sig lite. Eller om man tar Hertsö träsk så har dom vatten som dom kan fara o bada i ock´så. Ska kolla om det är någon som ids följa emd så slipper jag hålla reda på hundarna. Micke har ju farit iväg till stugan i Klubbviken och såklart ville han itne ta med hundarna. Han tyckte att han itne hade tid att hålla reda på dom. Men dom springer inte många meter från gården om det inte är nån hare eller nånting som lockar. Men då går det ändå inte att få stopp på hundarna när dom väl fått nos för haren. Och det är även massa andra där i stugan så då hade ju dom säkertligen hjälp han att hålla reda på dom. Men men det är dagens killar i ett nötskal!

Jaja nu ska jag lösa dagens små problem!



Vilken underbar dag...

Tjohoo idag har jag fixat det sista med håret så det blev lite tjockare. Känna helt fantastiskt bra:D
Har provat åka inlines med Elins hund Mira idag. Kan säga som så att jag trodde jag skulle dö i början. Hon hoppade och studsade, skälle och nafsade i mina inlines men efter en stund så slutade hon och sprang bredvid mig jätte fint, slakt koppel och allt. Jätte duktig var hon. Vi åkte till min faster som bor nästan längst ner på Hertsön så där fick vi oss lite vatten. Vilket var väldigt behövligt. Sen när vi skulle därifrån ja då var det samma visa igen, hoppade o dampade en liten stund, men sen så lugnade hon ner sig. Slutade ju emd att jag fick dra henne sista biten:D kändes helt underbart ju:P

Har varit och kollat på Camilla idag också. Hon var på sin studentbal idag nämligen. Hon var jätte fin, tog några bilder men tyvärr så fick jag slut batteri i kamera jävuln *arg*
Men Camillas mamma sa att jag skulle få bilderna hon tog också så då blev jag gladeli glad glad.

Efter balen i piteå åkte vi hem till Luleå igen och skulle ätas middag, det slutade med en mysig måltid på kulturens hus i restaurangen där. Gott som fan:D

Och nu när kvällen lider mot sitt slut had ejag tänkt fara på partaj men har tyvärr fått skallebank som fan så då blir det inge party. Ska emd hundarna till Lulviken eller Storsand så får dom bada lite:) kan bli väldigt intressant. Ska knyra fast Ferdinand o Troja i varadnra så får Ferdinand springa i vattnet lite också:) kanske han kommer på att det egentligen inte är så farligt som han tror det är.

Jaja puss o hejs

En dag på jobbet

Tjohoo... en kollega tog med sig sin dator till jobbet idag. Så nu när jag inte har något att göra på jobbet så kan jag sitta här och skriva lite. Fatta snäll han är kollegan som tillåter mig umgås med hans dator. Men det är ganska bra för då har jag något att göra + att jag inte somnar. Har inte sovit nå inatt så jag är ganska trött. Somnade på en stol här i matsalen ett tag o sov ca 30 minuter. Så grymt skönt.

Hade tänkt fara till hertsöträsk med hundarna idag efter jobbet men vädret är piss dåligt ute så om det inte blivit bättre till kvällen när jag slutar så hoppar jag nog över det.
Märkte igår kväll att Troja har börjat löpa. Ferdinand har varit helt galen och tokig i henne hela gårdags kvällen så jag fick stänga in han i vardagsrummet under natten för att få lite lugn och ro.

Nä nu ska jag vara social mot mina kollegor.

Puss o hej lever pastej

RSS 2.0