Vet inte vad man ska skriva

Kortfattat!

Fredag- jobb, umgicks emd Anders och joel, for till stan träffade Danne från Rosvik, sov

Lördag- jobb, hämtade Anders, kollade på bil, anders lagade mat och jag städade, Danne kom, körde Linda och
hennes tjej till krogen, hem kollade film, sov

Söndag- Jobb, umgicks med Vickan, sov

Måndag- Jobb, köpte plopp till näsan, Malin kom på middag, prommis emd hundarna, for till Boden och umgicks och tittade på utsikten "Boden by night", körde hem, sova

Tisdag- ja det är det ju idag.... får se vad som händer, men tanke på att klockan avr närmare 4 innan jag somnade, sen vaknade jag klockan 8 av att jag fick ett sms så är jag ganska seg. Har int somnat om heller. Så idag blir det en lugn dag, ska tvätta ikväll om tvättstugan är ledig, annars funderar jag på att inte ha några som hellst "attt göra" idag.
I Boden igår fick jag en liten anledning till att längta till om 8 veckor. Men den tiden går ganska fort så det dröjer itne så länge så är dessa 8 veckor slut, och jag behöver inte längta mera.

Det är kanon väder ute så jag ska ut i skogen med hundarna idag. Ska ta och lägga lite spår med Troja också då hon har fått springa av sig lite:)
Nu ska jag klä mig och gå ut! :D

Tjejkväll i Pite

Igår var det tjejkväll i Piteå. Jag och Vickan for dit i brist på annat, där träffade vi Eve som var med Sandra och Fredrik som hade med sig Benny. Vi sprang runt hela högen och kollade i affärer o små surrade massa:) Jag hittade ett par svin grymma skor som jag verkligen ville ha, enda kruxet var att dom kostade 1200:- så jag kände att jag inte hade råd att köpa dom tyvärr:(
Efter en stund gick vi och fikade, jag och Vickan åt nå mackor med räkor o grejer för ingen av oss hade ätit middag:P Dom andra fikade slisk men de såg gott ut ändå :)
Sen hände det inte så mycke mera, sprang i några mera affärer och sen åkte jag och Vickan hem till våra hundar igen:)
Men det hände en sak igår... Vickan är totally bäst alltså. Hon fixade så jag fick Bennys numer, så då ville han ha mitt numer, snikade en signal till mig och jag fattade inget alls :P haha jag smsade o frågade vem de var.. fick till svar "de du din luring" efter en liten stund fick jag ett sms "hej kolla här" o då står han ju baki mig, åsså nöp han mig i örat:P o då fattade jag.. eller "visade" jag att jag fattade:P haha Hahahha men det var skoj iaf. MAssa TACK till Vickan:D Får se vad som händer. Han verkar ju vara en grymt kul människa så förhoppningsvis så får man en ny vän där :)
men nu ska jag skynda att kasta i mig nå frulle och sen blir det snygga till sig o åka till jobbet.
bye bye leverpastej

RSS 2.0