sommardag

Ja då var det dags att ta sig i kragen lite, känner det var väldigt länge sen man skrev något här.
Jobbar hela helgen, förmiddag, känns lite slitsamt när man ser vilket underbart somarväder det är ute. Då vill man verkligen inte jobba.
Har varit ute o åkt inlines med Troja idag efter jobbet och träffade då en kollega som blev lite imponerad över att jag ides göra sånna aktiviteter efter jobbet. Tänkte jag ska försöka få med han på massa sånna aktiviteter på dygnets alla konstiga tider:P Han vet inte om det än men snart och då har han inget att säga emot. Är ju kul med sällskap även fast man har hundarnas sällskap kan det saknas lite mänskligt sällskap ibland.
nåja... nu ska jag göra nå vettigt.
måste fan bli bättre på skriva... det går inte annars...


ooo glömde skriva... Jag har gjort en hårförlängning, nöjd som fan, ska bara klippa till lite och sätta i lite mer hår för att få det lite tjockare:D

Fredag kväll

Ja nu var det Fredag igen, idag ahr man vart ledig hela dagen. Har fått lite vettigt gjort. Sov jävligt länge så direkt jag vaknade vart det dags att luncha med Linda på Baan Thai. Jävligt gott:) Sen blev det att fara till SSAB kontoret och lämna lite papper o prata med lite folk som jobbar där. Sen drog jag, Ferdinand, Troja, Elin och Mira på en promenad till kronan och hundarna fick springa där o härja lite. Var väldigt trevligt. Jag drog lite snabb lydnad med Ferdinand också. Uppskattar hans kundskaper och hans obrydda sätt mot andra hundar mer än vad jag gjort tidigare om man jämför han med Troja. Hon vill ju bara busa och leka hela tiden annars så det är lite svårt att ha henne llös bland andra hundar samtidigt som man försöker ha henne 100% fokuserad på en själv. Men ibland går det om det itne är för mycker bus o sånt runt omkring.
Sen åkte jag o Micke iväg o beställde tapeter till fondväggen i vardagsrummet, den kommer i början av nästa vecka. Ska bli jävligt skoj att sätta upp den o få lite färg i rummet.

Nu är det kväll o jag har faktiskt ganska nyss diskat undan middan, blev helt super sen midda idag. Klockan v ar ca 22.00 när jag diskade undan.
Nä nu ska vi ut med hundarna, har fått Micke till att gå med på idén att cykla med hundarna idag. Eller han får ta  Ferdinand i lugnt tempo så ska jag ta troja, ska bli skoj skoj:D

Veterinären idag

Ja nu är det gjort. Vi har varit hos veterinären idag. Elin följde med som moraliskt stöd, tack tjejen!
Ferdinand har ju haltat i ca 3 veckor så det var det vi kollade upp. veterinären trodde bara att det var någon inflamation i muskeln så vi fick medicin till han. Så vi får hoppas det går över snart. Han har inte haltat nå senaste tre dagarna så det kan verkligen bara bli bättre nu.
Har precis vart ute med dom små djuren en sväng, hade tänkt gå o lägga mig så jag får sova lite inatt iaf. Men då kom Patrik hit och hälsa på Micke så det blir inget sova. Är inte alls vän med Micke heller, inte alls kul men men sånt får man väl leva med.
Jaja nu ska jag gå o försöka äta, får se om jag kan få i mig nå.

...

jaha nu sitter jag o surrar med hon Pia på msn, hon tyckte verkligen jag skulle sätta upp nå bilder på Troja så hon får se hur lill bruden ser ut. Så då är de bara göra de:) Tjohoo ikväll ska jag o Pia gå ut o gå med våra hundar, fast jag ska bara ta med Troja för vi hade väl funderingar på köra lite lydnad också med dom.  Ska bli jävligt kul:D Pia har ju en amstaff blandning hon också. så det blir värsta staffe dejten:P haha


image16

Måndag

Tjohoo nu har förlovningsringarna äntligen kommit, 10 veckor blev de att vänta på dom, förjävligt att måsta vänta så länge men nu är jag äntligen glad över det. Känns jätte bra att äntligen få ha ringen, har saknat den jätte mycket, men nu är lyckan nästan helt fulländad:D

Har promenerat med Troja och Ferdinand in till stan idag. Där träffade jag Alex o Joanna o socialiserade mig ltie med dom medeans dom gick mellan olika affärer, då fick jag o djuren stå ute och vänta. Men det var bra miljöträning för hundarna. Troja hade väldigt fullt upp att hålla koll på alla människor, cyklar, fåglar och hundar som sprang runt på stan. Men hon gav upp efter ett tag när hon kom på att det är omöjligt att hålla reda på alla. Sen gick vi tillbaka hem till Skuris och väckte Micke. Det gick ganska fort att få upp han när han fick veta att klockan var 15.30:P Vovvarna brukar vara duktiga på väcka han. Och när dom gjort det så kan jag börja socialisera mig med han. För då är de inte jag som väckt han utan hundarna och dom kan han ju inte bli arg på. Haha jag har lärt mig mina små trix:D

Idag ikcäll så var jag och Camilla ute med mina små doggelitos och vi gick till hockeyplan på Örnäset. Där hittade Troja en hockeyhandske. Den var väldigt rolig tyckte hon. Och när jag tog på mig den för att kolla hur hon skulle reagera och agera så gjorde hon precis som jag trodde. Hon bet tag i handsken, slet och drog tills jag släppte och lät henne få den. Helt galen var hon. Men det var kul att se. Sen efter en stund kastade jag iväg den och tyckte att nu är de bra så jag kastade den över sargen. Men det var ingen idé, lill bruden hoppade över och sen in igen. Helt sjukt vad hon kan hoppa:) Hon fick igång Ferdinand en hel del också. Dom härjade jätte mycket och Ferdinand blev less och arg och ville bara vara ifred i sin egen lilal värld men det tyckte inte troja. Dom såg så söta ut när dom var småsura på varandra.

Nä nu ska jag då sova... Natti natti

RSS 2.0