Umeå

Ja idag är jag i Umeå hos mormor och morfar. Jag, Micke och Ferdinand åkte med mamma och pappa ner imorse vid 7.30. vi ska åka hem ikväll. Har varit och handlat massa kläder. Fast mamma gav till mig. Jag fick ett par jeans, en långärmad tröja med dragkedja och två t-shirtar med nå tryck på. Känns svin bra. Jag har världens bästa mamma *Älskar dig* fattig och arbetslös och går runt i trasor, då kommer mamma till undsättning. Inte ofta men hon ser när det behövs.
Micke köpte ett par jeans, två långärmade tröjer pch fyra t-shirtar. Ibland kan man fundera på om han är gjord av pengar.Men det är bra, han behöver lite nya kläder. Bara det att karln är ju så grymt jävla snygg ibland. När man ser hur nöjd och glad han är med sina nya snygga kläder på sig! ag har då världens snyggaste, sexigaste, vackraste, underbaraste och mest fantastiska kille som någonsin funnits eller kommer att finnas i hela världen.

Efter shoppingrundan så gick vi vidare till ett ställe här i Holmsund där dom har ormar och sånna djur. Fi fan säger jag bara. Jag är ju äckligt rädd, sjö blöt i svett, ont i huvudet , skakade och var snustorr i munnen efter att vi vart där i ca 20 minuter max. Petade lite på en orm också. Hojja! Men jag lär mig med tiden. Har fortfarande inte hämtat mig riktigt än. Men det löser sig väl.

Ska gå och hjälpa mamma med maten. Är svina hungrig:D

SSAB intervju igår... Barnvakt idag

jaha då klarade jag av en hel timmes grillning igår. Jag var jätte nervös och trodde att det skulle vara jätte jobbiga frågor men någon sur pedant gubbe. Men när jag träffade killen som jag skulle prata med så visade det sig att han var jätte trevlig, rellativt ung och som sagt var väldigt trevlig. Frågorna var inte heller så svåra, eller jo det var dom men det var som bara frågor jag kan svara på själv. Det känns som att det gick bra iallafall. Känner mig nöjd.

Nu hitter jag hemma hos Welle och Emma. Dom är på jobbet och jag är barnvakt. Hade planerat att fara till Gammelstad och bada om Camilla ville följa, eller fara ut till Sandön till Mickes familjs stuga och åka pulka bakom Ferdinand och grilla korv. Men tyvärr så hade Sanna feber imorse och båda är två riktiga snortroll så vi ska bara vara hemma och mysa på idag och bli friska. Som tur var så hade jag inte hunnit säga något åt dom om vad jag planerat så dom blev inte ledsna eller besvikna över att det inte blev nå aktiviteter. Nu sitter vi i alla fall och tittar på pingu. Camilla ska komma förbi också och gå ut med Ferdinand. Fast det vet hon inte riktigt om än men det får hon veta när hon kommer.

Nu ska jag vara social mot barnen.
puss o hej leverpastej

Sandön idag

Idag ahr jag och Camilla varit ute på Sandön i Mickes familjs stuga. Micke jobbade så han följde inte med men Mickes föräldrar, bror, moster och morfar var där.
Jag och Camilla busade mest med Ferdinand och Troja. Det var full fart på Troja och direkt hon hoppade in i bilen när vi skulle hem så brann hon av och sov ihoprullad till en liten boll under Ferdinand. Så han fick stå och luta sitt huvud mot fönstret. Det såg så gulligt ut.
Nu är det inte länge kvar tills vi får nya lägenheten *längtar* då ska vi ta Troja på foder i samma sväng. Ska bli super skoj med en hund med lite fart i och inte som Ferdinand som bara sover och inte alls märks av om han är hemma eller inte.

Imorgon ska jag äga Troja över dagen för att hennes ägare ska iväg till Happis. Så då sk ajag dra med Camilla också på äventyr i skogen:D Fast det beror lite på hur vädret ser ut men iaf. Blir att grilla lite korv och lite sånt mys pys. Har hittat en fin liten eldstad på Ormberget som man kan elda i. Det finns ved alldeles bredvid så då kan man mysa på lite där.

Jaja nu ska jag ner och låssas vara lite social.

...

Ja då var det dags att skriva lite igen. Skrev ett inlägg för några dagar sedan som jag glömde skriva rubrik på och när jag skulle förhandsvisa det och sen skriva lite mer så försvann det och då hade jag skrivit jätte mycket. Jag blev gode förbannad då för jag hade gjort massa fint på texten och skrivit svin mycke. Blev så less att jag gick ut med Ferdinand då istället. Men nu är det en ny dag med nya krafter.

Igår kväll var jag och Micke ensamna hemma. Hans föräldrar var hos hans moster och var där hela kvällen. Så vi fick lite tid för oss själva tillsammans vilket var väldigt behövligt. Vi for och handlade och gjorde värsta goa middagen tillsammans. En förätt som var en toast med skgenröra, räkor och gravad lax, dekorerad med dill och gurka. Helt fantastiskt gott. Medans jag gjorde den så gjorde Micke fläskfilé och klyftpotatis, så grymt gott. Jag gjorde även en gorgonzolasås som var fantastiskt god. Måste ju tillägga här att den var på Lindas recept men med lite Malin style.

Nu kom Micke på att vi ska ut till hans stuga på Sandön. Ska fara och hämta Troja också så får hon springa.
Har hunnit på morgonen duscha, vara ute på Ormberget med Ferdinand och Troja och ätit frukost innan Micke vaknade. Det känndes som att jag ahr ett mycket mer aktivt liv än han. Han bara sover bort det:P haha vad elak jag är nu. nå men nu ska jag iväg.
puss o hejs

SSAB igår

Tjohoo igår var jag på SSAB på nå test. Har sökt sommarjobb där som travers förare. Vi var 6 stycken och 2 "ledare" igår. Fick gå genom stålverket och kolla hur det såg ut där och fick höra lite vad dom gjorde där och så. Det var ganska intressant faktiskt. Sen gick vi till kurslokalen som var ganska långt ner  på området och där fick vi testa köra en mini liten jätte söt traversliknande grej. Men det var ju för att vi skulle lära oss hantera spakarna o sånt. Vi fick köra en liten bana. Första gången jag körde den känns de som att det gick käpprätt åt helvete, och det kan jag då garantera att det gjorde. Fick usel tid och kände att allt gick åt skogen. Sen när alla hade kört en gång var så var det dags för lunch. Vi åt på Malmen och där jobbar Alex och Emma så då fick jag ventilera av mig lite hos dom. Dom peppade mig så då fick jag nya krafter. Efter lunch var det bara raka vägen ner till kurslokalen igen och köra den här banan. Kan ju säga som så att jag förbättrade tiden med 4 minuter efter att jag kört banan 4 gånger. kändes jätte bra faktiskt. Det blev grym skillnad hos alla efter dagens slut.
Så då får vi se om man lyckas ta sig vidare och kanske börjja jobba som travers förare i sommar. Hade faktiskt varit grymt skoj. Prova något helt totalt nytt.

Oj vad tiden går. Ska köra Emma till jobbet nu på ca 30 minuter. Måste kanske försöka peta mig upp från sängen snart.

Måste bli frisk nångång också.... *suck* Ska försöka ta mig an någon gammal välprövad huskur nu innan jag ska iväg och köra Emmisen min:D

Puss o hejs

Seeeg dag...

Suck... vad kan man göra egentligen? Det är piss väder ute och man blir genomblöt när man går ut. Är gode seg och för sliten för att göra nå vettigt....
Sitter för tillfället och kollar på Nya Tider på 4:an. Fatta länge sen man såg det. Men det är ganska kul, lite såpa time.
Ikväll ska jag och kolla på när syster dansar. Ska bli skoj, var väl 3 år sedan jag jag henne dansa sist. Ska köpa en blomma och ge henne sen. Men innan dansuppvisningen ska jag och Micke fara till lägenheten på Skurholmen och mäta lite så vi kna börja planera lite inköp och sånt.
Nä nu ska jag göra nå vettigt,  ska lära Ferdinand någon ny cirkujs konst eller nå så får han lite stimulation iaf...


Lycklig

Idag har jag, Micke och Trojas ägare pratat lite och vi har kommit överens om att jag och Micke ska få ha troja på foder när vi flyttar tills sommaren. Ska bli jätte spännande och jag ser verkligen fram emot det. Då kommer ju både Ferdinand och Troja ha sällskap av varandra hela dagarna, kanske Ferdinand kan lära Troja hur man tar det lugnt också. Det är hon inte så vidare duktig på.

            

Bus time                        Slöar                                Titta vad jag hittat


Sitter och kollar på min älskling när han spelar gitarr. Han är jätte duktig tycker jag och han är så grymt sexig när han sitter och spelar. Varför jag tycker det vet jag inte men det är nånting, jag gillar verkligen att titta på han när han spelar. My sexy guitarr hero.

Familje mys

Nu är jah hemma i staden igen. Eller hemma hos svärmor och svärfar men det är ju mitt hem just nu. Ganska skönt att få umgås med Micke varje dag igen och ha någon att kramas med på kvällarna.
Idag har jag och Micke varit på Ikea och kollat lite vad vi ska köpa till nya lägenheten, men vi köpte inget, inte ens en ljusstake. Fatta duktig jag var. Men då gick vi till Djurmagazinet och där köpte jag ett Retriver koppel och hundgodis på lösvikt för 100 kronor exakt. Sen var vi tvungna att fara till Candy World. Massor med godis kan man ju lugnt säga. Hade gärna velat ha en 2kg daim men dom kostade ändå över 200 kronor så min husbonde tyckte det var onödigt.
När vi kom hem så hade svärpäronen gjort bakpotatis, fläsk filé och nån go sås och lite sallad till middag. Det var helt fantalastiskt gott. Nu sitter vi och slö kollar lite TV och tar det lugnt. Blir väl sängen snart skulle jag tro. Känner mig verkligen inte fräsch, yr, ont i huvudet och allmänt dåsig. Vet inte varför, har kännt mig så 3 dagar. Men innan dess hade jag kännt så i 1 vecka några dagar tidigare. Men men det går väl över, det är bara hoppas på det bästa.

Alltså vissa personer daltar som fan med djur, som att personerna pratar med en nyfödd bäbis typ, så där ljus på rösten o allt är så snutte gull, kan bli ganska less på höra det 24 timmar om dygnet ibland. Och sånna där personer som ska ge och ge djuren allt möjligt gott bara för att dom är söta? Jag menar hur feta och jävliga kommer itne djuren se ut efter en stund?!? Och varför lyssnar inte folk på djurens ägare?!? Folk som itne har djur borde väl verkligen lyssna på ägarna som vet vad som är bra och dåligt för djuren... Suck säger jag bara.

Jaja nu ska jag kolla lite TV och ha lite familje mys.


Snön yr och allt är vitt och vackert.

Ja nu var det visst ett ganska bra tag sen jag skrev något här, har hänt lite saker sen sist. Jag ska till SSAB den 17:e för att jag har sökt sommarjobb där så då får vi se vad som händer och sker där. Hoppåas verkligen att det går bra för jag behöver verkligen ett jobb.
För tillfället är jag i byn hos mor o far. jag är hundvakt åt Zeke tills imorgon kväll så då bor jag i byn. Vi ska ut och dra spark med Fia snart. Hon har aldrig åkt spark bakom Zeke och Ferdinand förut så vi ska ge henne en lite roligare dag i snön idag. Alltså jag saknar verkligen att bo i byn. Nära till skog och mark och allt är så lugnt och skönt. Men det som är sämre är att vi tyvärr har en granne som inte alls gillar hundar och kör hur fort som hellst även fast Ferdinand är mitt på våran lill väg. Det är inte första gången heller. Igår var jag så sur och förbannad att jag hade lust att skjuta han i huvuvet eller nå. Pratade med pappa om det och han sa att det inte är någon idé att bli arg på gubben för att om man blir det och pratar med dum fan så blir det säkerligen mycket värre. Så jag frågade pappa om han trodde att gubbfan skulle kunna köra på hunden och pappa sa att det inte är helt omöjligt att gubbfan gör det. Jag fattar inte ens vad jag gör för fel, är Ferdinand eller nån annan hund jag har i byn på väg åt grannens håll så ropar jag fast hunden, låter dom inte ens gå på gården deras och änn mindre hälsa på grannarna i den familjen. Men liks förbannat måste jag vara livrädd för att gubbfan ska köra på hundarna. Det finns en regel som alla människor med något innanför pannbenet följer och det är att är det djur och barn på vägen kör man lugnt och försiktigt, men det vet inte den där gubben om. Så när jag får barn och dom är och hälsar på mormor och morfar sin så måste jag vara rädd att den där gubben ska köra över mina ungar? Det är fan samma sak. Vad fan sak jag göra? Jag vågar inte gå och prata med gubben i lugn och ro och säga avd jag tycker för att jag är rädd för att han blir sur och kör över hundarna (eller så kör han över mig, skulle då inte förvåna mig)

Äh... nu ska jag sela på Ferdinand och Zeke och fara ut och dra spark med dom så kanske jag blir på bättre humör.
Ska fota lite bilder också som jag kanske lägger upp här:D

RSS 2.0