Flytta?

Alltså jag är så grymt lyckligt. Det känns så grymt rätt med Jari. Funderar seriöst på att säga upp lägenheten då jag ändå aldrig är där annat än då jag ska hämta kläder o saker. Ska iaf börja packa ihop saker i kartonger känner jag. Bara för att ha det gjort. Igår kväll drog vi ju värsta svängen med hudnarna, jag på inlines med Troja och Jari på cykel med Ferdinand. For runt lite på Bergnäset och sen till stan och tillbaka. Var en lagom sväng för Ferdinand, men för kort för Troja. Men dom fick röra på sig iaf och det var ju bra. Ferdinand sprang riktigt braq faktiskt. Han börjar bli bättre iaf och det märks.
 Nä nu börjar klockan springa iväg ser jag, ska ut emd hundarna, snygga till mig och sen blir det jobba.
Sen mys med min älskling:)

Kan inte sova...

Hittade en lista på internet som jag fyllde i i brist på annat:D trevlig läsning!




Är du..

Arrogant: njäää

Osäker: ganska

Trött: inte just nu

Intressant: alltid

Smart: de vette fan, är då inget jag är känd för att vara iaf :S

Barnslig: alltid

Liten: beror på hur man ser det?

Lätt: njaaa de vet jag väl intge om jag kan tycka precis

Skoltrött: inte nå mera men har varit

Rolig: always

Pratglad: alltid

Frågvis: Alltid

Organiserad: bara på jobb

Hälsosam: lite då och då då jag känner för det :P 

Blyg: Jo

Attraktiv: kanske lite ibland 

Lätt uttråkad: jo ibland 

Vegetarian: Nej

Besatt: Nej

Pålitlig: Ja

Filosofisk: kanske ibland



Har du..

För många vänner: Nej, kan man ha det?

Förföljelsemani: Nej

Tvångstankar: Nej

Färgat håret: Ja

Brutit några ben: aldrig

Några piercings: Öronen & näsan bla

Egen dator: Jåå

Gjort bort dig rejält: Japp mer än en gång 

Bra självförtroende: Njaaa

Komplex: Ja

Kysst någon: Ja

Haft sex: Ja

Tagit nakenbilder: Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja

Varit kär: Ja

Blivit kär i någon på nätet: Ja

Dumpat någon: Japp

Stulit någonting: Snattat då jag var liten

Gjort något olagligt: Snatta är ju olagligt så, ja



Vem..

Saknar du: Min älskling Jari

Vill du döda: Många

Rörde dig sist: Älsklingen

Slog du sist: På riktigt eller busa?

Kramade du senast: Älsklingen

Kysste du senast: Älsklingen

Skrev du till sist: Älsklingen

Vill du vara som: mig själv

Sårade dig sist: minns inte

Vill du bli galet full med: ingen, bara jobbigt att bli galet full

Gjorde dig riktigt glad senast: Älsklingen

Fick du sms från senast: Älsklingen

Ringde dig senast: Älsklingen

Ska du gifta dig med: Älsklingen

Får dig att skratta: Älsklingen, Fia, Syster och många många fler:)


Saknar min älskling

Jag måste börja med att ge mig själv lite beröm för att jag har börjat skriva lite igen:)
Men det jag funderar över nu är hur man kan sakna en person så grymt mycket? Varför måste man ha såna känslor? Det är ju bara jobbigt! Det är nu första gången jag ska sova själv utan min älskling. Har sovit tillsammans med han varje natt nu i 1 månad ungefär. Känns tok-jobbigt att han inte är här. Förhoppningsvis somnar jag för att jag blir för trött men ändå känner jag mig ganska pigg nu:S Är första gången han jobbar natt sen vi träffades och är det så att jag ska måsta sakna han så här jävla mycket bara för att han ska jobba natt och jag ska sova själv så får han itne jobba natt för mig:P haha. Fast det kan ju visserligen itne jag bestämma men om jag hade fått/kunnat göra det så hade det blivit så:)

Nä nu ska jag kolla nån film, äta chips, dricka cola och mysa under täcket i soffan. Funderar på ta upp nån av hundarna i soffan så jag har någon att krama på iaf men dom får ju itne vara i soffan egentligen såjag hoppar nog över att dra upp nån av dom. Då blir dom bara förvirrade och vet inte vad som gäller.

Kanske skriver nån mer rad senare om jag inte kan somna:)
 
Natti natti 


Jag saknar dig Jari


Så grymt glad och lycklig jag är

Känns verkligen som att allt håller på att vända nu. Allt som varit skit och helvete känns som att det lämnar mig mer och mer och lyckliga bra saker kommer till mig mer och mer.
Gårdagen var helt underbar. PÅ dagen var jag och Joel på stan en snabb sväng, hämtade några lastbils teori böcker från John som jag ska låna och skumma genom lite. Vi käkade lunch också. Var gode skoj att träffa han igen, var ett tag sen sist känns det som. Jag köpte även en stor röd ros till min man:) (jaa jag vet att jag tofflar men sån är jag). När jag kom hem så började jag bläddra i lastbilsböckerna. Det är ju inte lite mycket man ska lära sig, shit säger jag bara. Men jag ska lära mig allt och fixa det! :)
Efter en stund kom Jari hem tillsammans med hans kompis Roffe och hans son. Då började vi sätta upp listerna i taket i vardagsrummet. Det var lite bök och tjorv men vi fixade det till slut bäst som vi är:D Rolle kom förbi tillsammans med Roffes dotter. Så jag och barnen små busade lite. skoj skoj säger jag bara :D Längtar verkligen tills jag får egna, men till dess får jag låna andras busfrön:D
Sen drog grabbarna och barnen till bastun och bastade och jag duschade och sånt här hemma och fixade mig fin, Jag och Jari for till stan och han bjöd på middag. Jätte gott var det och han var massa romantisk och mysig. Sen avslutade vi kvällen med massa alkohol, dans och massa skoj och svammel på Allstar. Jag hade verkligen en toppen dag igår.
Trivs ju som fisken i vattnet med den här mannen alltså, känns verkligen som att han är "the one". Hoppas då på att han är det. För om han nu itne har några dolda mörka sidor som han gömmer för mig är han ju helt perfekt för mig;)

Alltså jag tror jag är kär.... Det känns ju så :S Vill som minnas att jag sa till mig själv att jag aldrig skulle bli kär igen eller skaffa kille eller nånting igen. Och nu har jag ju pojkvän, är typ sambo och till o med barn varannan vecka... det är ju helt Underbart. Jag är verkligne duktig på att hålla mig till mina principer..NOT:P haha

Nä nu ska jag fixa och springa med Troja till hundhuset:D

puss och hej leverpastej

Den största lycka som finns!!!

Vaknade för nästan 30 minuter sen, kollade på mobilen som vanligt det första jag gjorde för att kolla vad klockan var. Då hade jag fått ett sms från Fias pojkvän Micke, och det händer typ aldrig annars än om inte Fia lånar hans mobil och ska få tag på mig. Men då jag läste vad han hade skrivit så kom en våg av lycka över mig, deras lilla bäbis Sebastian har kommit inatt. Blev jätte super glad för deras skull:D Längtar verkligen tills jag får träffa han:D

nä nu ska jag ut med hundarna och sen blir det att snygga till sig och sen in till stan och hitta någon fin och bra present till Sebastian :D


dåligt minne :(

läste precis i systers blogg att farfar skulle ha fyllt 83 den 27:e juli. det hade jag helt glömt bort. fick nästan lite halv ångest över det då jag inte minns det och inte var dit med en blomma på hans grav. ska göra det imorgon efter jobbet istället. bättre sent än aldrig iallafall.

<3Grattis farfar på 83 årsdagen <3

looong time ago

ja nu var det väldigt länge sedan jag skrev här. mycket har hänt och jag vet inte vars jag ska börja. har ju som inte skrivit på hela sommaren. men lite snabbt i stora drag, jag jobbar imorgon sista dagen på mitt sommar vikariat på Biltema. känns jätte tråkigt men hoppas på att få jobba nått extra pass lite då och då. har inte fått veta om jag får gå arbetsförmedlingens CE-korts utbildning heller men ska försöka kolla upp det i veckan.
jag har trffat en jätte fin kille som heter Jari som har en son på snart 5 år. det känns jätte bra och vi har jätte kul ihop. det fungerar bra mellan hans son och mina hundar också och det tycker jag var riktigt super bra. var lite orolig i början att troja skulle vara lite väl påslugen och vild som hon kan vara men hon förstod på en gång att det är ett barn och att dom måste man vara försiktig med.
vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag ska försöka bli bättre på uppdatera iaf.:)

RSS 2.0