Jag=Otur

alltså jag ahr haft den mest otursfulla helgen någonsin, börjar med att hundarna är dåliga i magen, sen ska jag då koka ris till dom. sen åker jag till jobbet o tar hundarna med mig, tyckte det kan vara bra och kul för do att sitta ute i det soliga vädret hela dagen istfället för att vara innen o riskera att måsta torka ännu mera hundskit då jag kommer hem. efter några timmars jobbande börjar grannen ringa som ett tok till mig. jag blir mest less och irriterad för jag trodde att hon bara ville att vi skulle gå ut mde hundarna eller nå. men jag svarade efter en stund och då säger hon att brandalarmet går i lägenheten och att det stinker. jag drar iväg i allt de bilen går och trafiken tillåter hem och kastar mig in. då hade klant jag glömt riset på spisen.... helgen min gick åt till att sanera lägenheten, golv, väggar, tak, alla textiler... ja precis allt har jag fått rengöra.gode jobbigt. mamma o pappa hade ju hundarna i helgen så dom slapp ju vara hemma i all lukt ju. gick ju inte ens att sova hemma så jag for till skurholmen och sov där ist. men inte nog med de... fick lönespecen för nån dag sen, visste ju om att jag inte hade jobbat så mycket men det var ändå mindre än vad jag trodde. så jag har ringt o surrat med dom på soc. och fick prata med den suraste och otrevligaste gubbfan någonsin. den där gubben ska då inte ha ett sånt där yrke. (det kommer låta dumt men menar verkligen inget illa ) men tydligen så måste man komma från nå B-land och bara vilja bo i sverige för att leva på bidrag för att få hjälp från soc. mina jävla skattepengar ska jag väl ändå kunna få lite nytta av? det tycker då jag iaf. men tydligen ska alla andra människor i hela världen få nytta av dom men inte jag. det är ju jävligt orättvist ju. så jag har de just nu ekonomiskt åt helvete också o dom där jävla soc. nissarna ville inte hjälpa. elelr iaf inte gubben jag pratade med. ska ringa dit idag och hoppas på att jag får prata med någon annnan som är trevlig iaf.

sen ahr det väl hänt lite roliga saker också. Jag har vart med Anna och ridit, har fått mig en liten flygtur från hästen. men va fan sånt är kul:) har även varit emd anders i orrbyn och kört lite skoter och grillat. det var svin mysigt, grymt behövligt. vart med Hampus och Fia  på en föreläsning igår om hund näring och hälsa ute vid örnviken. det var intressant o så. jag måste byta foder till mina hundar alltså. så enkelt är det bara. om jag då får leva på havregryntgröt och vatten resten av månaden så visst låt gå då. men det löser sig alltid:)

nä nu ska jag ut emd hundarna, ska ge trojjisen gode mycket fysisk träning nu på förmiddagen, vi ska nämligen på hundcafét på Bergnäset sen. Har aldrig varit dit förut så det ska bli riktigt kul och spännande:)

Äckligt!!!!

Imorse blev jag väkt av att mobilen ringde, det var chefen som ville att jag skulle komma o jobba om några timmar. Visst det gör jag gärna så det var inga problem, det kändes som en sten som lättade från mina axlar, jobba lite, o få lite pengar:) alltid bra och behövligt:) Men sen som dagens äckel.... Min lilla bajsunge Troja. Hon var dålig i magen så jag hade dragit undan mattor och skor o allt i hallen utifall att hon inte skulle kunna väcka mig innan hon blev för nödig. Ja det var ju bra att jag gjorde det för hon hann inte väcka mig innan det var för sent. Det dumma med det var att hon hade inte riktigt hunnit med det själv, så det var på gilvet mellan TV-bänken och soffan....fan så äckligt. Så jag började morgonen med att torka och skura hundskit. Det är ju tack vare det där nya fodret jag fick från jobbet. Men men nu får lilla damen äta ris i några dagar så ska jag kanske pröva igen lite lätt med det fodret.
Jaja nu ska jag ut med svinen och öppna fönsterna på vid gavel så det får komma in ny luft här inne... det behövs om vi säger så:P

Dans matta

Jag har varit ute med hundarna en massa idag, ids inte bara vara ute o dumpromenera nå mer, nu börjar det bli mörkt också så nu får dom vänta till lite senare ikväll med att gå ut. Har varit hos Ida på morgonen och druckit kaffe och surrat. FAn vad kul det var att träffa henne. Har itne träffat henne på jätte länge för hon har varit sjuk hur länge som hellst. Men nu var hon lite piggare och gladare :) Nu hade jag inget alls att göra och kände att bara sitta stilla och kolla TV eller nå palalde jag inte med. Satt som på nålar för en stund sedan och funderade och tänkte så det knakade, så fick jag en lysande idé. Julklappen/födelsedagspresenten jag fick av syrran för nått år sedan... DANS MATTAN!!! Vilken super idé. Har stått och svettats på den nu ett tag så nu ska jag ta middags rast så ska jag fortsätta svettas mera sen.
Det är faktiskt svettigt att dansa på dom där dansmattorna, men grymt kul:D
nu ska jag äta o sen fortsätta dansa o sen ska jag iväg på olika äventyr med min nya vän:) Min granne Hampus:D

Så här ser min dans matta ut

förlåååååt

Nu är det nog riktigt illa och verkligen dags att uppdatera då kusin vitamin och Sussi börjar säga åt mig att uppdatera. Sorry!!!  Jag vet inte varför men det har bara inte blivit av. Har haft tid men inget sug eller ork eller nånting. Men men alla har vi väl såna svackor ibland :D
Har iallafall hänt en hel del sen jag skrev sist.
Har bla. varit ner till Umeå med lastbil och hälsat på mormor och morfar, Har haft besök och lunch med kusinen, Modellat åt Sussi, Festat lite, Tränat mina egna hundar plus Annas hund Zeb, Ridit häst med anna, hmm ja vad mer har jag gjort.. ja en hel massa...lite olika bildbevis på saker är nog på sin plats:)

      

Troja i snön                          Anna spanar in min bil   Rikard och Evelina


 

Vackra bilen jag åkte med till Umeå


    

Mormor ute på promenad


Morfar hemma i köket



Hästen jag red med Anna                    Zeb och Troja bråkar om en pinne


Thorellen kan ju kocka:)



RSS 2.0