Vackra djuren

Det har gått svin bra idag med hundarna i byn... Troja och Lok lekte för fullt och Ferdinand sprang runt och nosade på allt han hittade som vanligt. Vi var längst upp efter timmerbergsvägen i byn på en liten vändplan. Hundarna hade svin skoj och sprang runt som nå tokar och lekte. Var riktigt skoj att träffa emma också, har itne träffat henne på svinigt länge.

Pappa ringde nyss och sa att farmor var inne på sjukhuset igen.. vet inte hur många gånger senaste månaderna hon ahr fått åka in, har slutat räkna. Känns inte alls kul:( Varför kan inte läkarna ge henne en diagnos på avd hon har och sen därifrån kunna medicinera bort "de onda" från henne. Blir så jävla ledsen...vill inte ens tänka på vars de kan sluta men tyvärr gör jag de iallafall... Hojja säger jag bara.... Är inte alls glad nu..o hungrig är jag också men orkar inte laga nå mat.

Nä nu måste jag lösa upp de här

hundar hundar hundar

Jag har börjat fundera seriöst på det här med att para lillTroja i framtiden. Det sägs ju att tikarna mår bättre om dom fått en kull. Och hon har börjat bli så fin och lugn nu om man jämför med tidigare. Så om 1 år eller nå sånt borde hon vara ännu bättre. Men men än så är det länge kvar. Har börjat kolla runt lite på hanar men inget seriöst än... vill gärna ha en ren amstaff till henne. men vi får se vad det blir när det blir mer aktuellt.

Nu ska jag och hundarna ut. Det snöar ute nu så vi ska ut och leka i snön:D Ska bli spännande och se vad hon säger hon att dte snöar:D hon hade då blivit helt galet glad när hon såg att det var snö ute här för nån dag sen bara:D

Idag ska vi också till byn och träffa Emma och Lok. Ska bli skoj som fan och se vad mina dogs säger om Lok. Fia skulle också med men hon skulle lämna sina tjejer hemma. Chili löper nu så då är det lika för både hennes och hanarnas skull att hon stannar hemma.

Jaja nu ska vi ut.
puss o hej


Grattis farmor

Nu sitter jag hemma hos syrran och Mats. Vi ska åka till farmor i Råne på en stund för att hon fyllde år igår. Så idag ska vi gratta henne. Ska bli kul att träffa henne. Var ett tag sen jag träffade henne. Hon har varit lite små risig på senaste tiden. Fan KMats fick ett sms av en kompis till han och nu börjar han mobba mig och säga att jag har strulat med han i fyllan på Brass för jätte länge sen. Jag vet knappt vem människan är och ändå håller lill sata Mats på mobbar mig. Hm.... jag ska smida ut en bra plan och mobba han lite sen nån dag tror jag. Lill-Mats ska få smaka på moppo:P
Nu ringer Micke, då är han här med täcket som vi ska ha där bak i Linas bil till hundarna. Ska ut och fixa det nu på en gång.

Puss o Hejs

Hmmm... kan inte komma på någon passande rubrik?!?

Har nyss varit ute på en hel mysig promenad med Ferdinand, vet inte riktigt vars vi gick men lite runt här och var i G-stad iaf. När vi kom till ängen körde vi lite lydnad. Lite skum är han för han lyssnar bättre när jag tränar med Troja, men det är väl bara för att han vill ha godisen och försöker göra allt för att han ska få den och inte hon. Lite gubb ego har han allt blivit gammelgubben min. Men efter ett tag gick det mycket bättre. Vi har varit ute 1 timme nästan så nu ska vi äta frukost. Jag hade tänkt städa lite nu innan jobbet också. Känns som att det behövs.. nu när jag är lite halvsjuk känner jag ju av hundarna hur lätt som hellst, det är inte alls bra. Kanske inte är så bra att ha hund även fast man är lite allergisk ändå..hm.. Jaja det löser sig, det är inget jag orkar oroa mig över nu det blir ett senare problem:)

Nu blir det frukost time:)


Lycklig

Onsdag morgon och solen skiner ute och det är inte så farligt kallt ute heller. En perfekt höstdag att ta en mysig promenad i. Jag tror jag ska gå till jobbet idag. Tar ju emd mig Ferdinand som vanligt. Känner mig helt lycklig idag även fast jag knappt sovit nå inatt. Är inte helt frisk än och hostar som ett tok på kvällarna när jag ska sova, det är inte alls kul:(
Kom nyss på Ferdinand gå runt och bära på ett par av mina trosor, kan säga som så att jag inte alls blev glad på han. Han äter ju bara upp dom det lilla monstret (fast jag älskar han ändå) Så hemma hos mig är det inte tvättmaskinen som äter upp mina underkläder, utan det är min hund. Men men så kan det vara ibland:P
Nä nu ska jag skynda mig och äta frukost och fixa mig lite halvfin så ska jag skutta iväg till jobbet sen:)

RSS 2.0