deprimerad

jag mår skunk alltså... min ekonomiska sits är åt helvete. känns som att hela världen håller på rasa ihop. som att jag håller på dö innifrån, bli uppäten från insidan. mina känslor är absolut inge kul nu:(

jag är jätte glad över att jag träffat den finaste kille som jag någonsin sett. han är en helt underbar och fantastisk människa. jag är jätte glad över de få vänner som jag har, som jag verkligne älskar och månar om. det går fort ibland att förlora vänner, men man märker vilka som är riktiga. jag nämner inga namn för då har jag inte glömt någon heller..

Känner bara att jag vill grina, lägga mig i sängen och bara grina och sen då jag har gjort de klart så har alla problem löst sig. 
ska fixa lite saker nu... eller försöka.. känner egenligen att jag inte ahr varken lust eller ork men jag måste.

snart kommer min bäjb så då ska vi till ssab en sväng och sen ut till hans föräldrar
 

Onsdag morgon

nu är klockan precis baki 6 o de är onsdag. Undrar vad man ska göra med den här dagen då. Jonathan sov här inatt och  har precis åkt till jobbet. Han lämnade Ami här för att jag ville de:) Så idag ska jag och alla tre hundarna dra iväg på en lång lång promenad. Igår hade jag tänkt promenera in till stan men det blev att jobba istället. Så idag ska jag pröva promenera till stan istället. Ska bara få med mig någon som kna hjälpa mig. Tror det blir lite mycket annars att gå med alla tre hundarna själv :)
Har precis gett hundarna mat också. Alla tre åt i köket och det gick jätte bra, inge bråk alls även fast dom var nära varandra. Det är de som är så grymt bra med dom här tre hudnarna dom kommer bra överens och låter varandra titta och lukta i varandras matskålar o sånt. Svin bra:)
Nä nu ska jag snygga till mig lite:) ska kolla tvättstugan o de också. Hade tänkt vara lite duktig idag, Städa och Tvätta lite o så:D

...

Jag vet inte vars jag ska börja. Allt känns som en enda stor röra. Fattar inte hur jag ska få ordning på allt. Funderar seriöst på ge fan i allt som är i röran och skita i de och börja om på nytt, nya tag och skrota de gamla.
 Men det känns inte så jätte lätt då det är vänner inblandat. Känns som att vissa vänner är arga på mig för att jag råkade klanta mig och bli ovän med en vän. har då inte hört ett skit av våra gemensamma vänner sen det hände för 3 helger sedan (helgen innan påsk) Känns verklingen inte alls kul men vill dom döma mig efter hennes version av saken så låt dom, då är de väl inga riktigt vänner. Fast visserligen har inte jag heller hört av mig men de är ju för att jag skäms så jävla mycke så jag vågar inte höra av mig utifall att de blir nån som är arg mot mig. Det orkar jag verklinge inte nu alltså. Men det där fixar sig säkert förr eller senare.

Jag har nu sagt upp all konakt med Micke också. Känns väl inte så jätte kul men jag tror det är det bästa. Orkar ändå inte ha han i mitt liv just nu. Inte när han inte vet vad han vill o han bara vill vara "vän med förmåner" typ. Det funkar inte för mig i längden. Men igår då han var hit och hämtade sina sista grejer sa han en hel del som jag inte visste. För det första så höll killen på börja grina (såg de ut som iaf), sen säger han att han inte kan sova på nätterna, att han dricker varje dag, att han är ledsen, att han inte bara älskar mig utan att han är kär i mig, jag fattar inte varför han inte har sagt det tidigare, visat mig de då det fortfarande fanns en chans att  vi kunde lappa ihop förhållandet igen? Men han säger det då han får höra att jag njuter av singellivet och träffar andra. Förstår mig verklinge inte på han. Varför säger han de då det redan är för sent??? Men men nu är det helt över, han vill inte ha nå mer kontakt med mig om jag ska träffa andra och är det så han vill ha det så är det grönt för mig. Kanske är det bästa för oss båda tror jag. Jag tror jag och han gör mer skada än nytta på varandra då vi är tillsammans tyvärr. Men en sak vet jag då iaf och det är att jag älskar han iaf. Jag vet inte varför men det gör jag.

Igår hade jag Jonathans hund Ami hos mig. Alltså han är ju en svin fin hund att jobba med, ska ta nån dag med Jonta och visa lite små trix o knep på tex hur han ska göra då Ami drar o så. Det var faktiskt han som kom med idén så de kändes grymt skoj:D

Men men nu ska jag ut med dom här små djuren på en gång promenad. Funderar seriöst på promenera till stan i brist på annat.


Äntligen

Nu har jag fixat lösenord på den här bloggen så nu kan bara mina närmaste se vad jag skriver vilket känns jävligt skönt. Jag kommer börja använda bloggen som lite egen terapi och skriva av mig. Sitter hellre vid datorn och skriver än att skriva med papper och penna.

Jag och Micke har sagt upp kontakten nu, så han ska bara hämta nå grejer hos mig imorgon eller nå så är det helt klippt mellan oss. Han säger att han inte klarar av att vara kompis med mig om jag träffar andra, men samtidigt vill inte han ha mig. Det blir ju som att äta kakan och samtidigt ha kvar den och det funkar itne för mig. Visst det känns inte så kul men jag tror det är det bästa. Har börjat träffa en kille som heter Jonathan också. Jätte fin och trevlig kille. Lika gammal som mig, jobbar som officer, Dj, sjunger och dansar och har en jätte fin hund. Han är en svin mysig kille och än så länge verkar han vara en riktigt fin kille:) Får se om man kanske kan få nå känslor.. men än så länge är det inget sånt... Tror jag har lite problem att få känslor för folk. Alltså riktigt jävla känslor, jag kan älska men jag vet fan inte om jag kan bli kär. Är så grymt jävla rädd...

Igår fick jag min julklapp av Angelica vilket bestod av bio:) vi såg män som hatar kvinnor och de var jätte mysigt. vi hade startat upp dagen med en liten snabb prommis, mäblerade om lite hemma hos henne,  sen middag och singstar. Vi hade en super kväll.
Till Angelica: Tack för att du finns.
Pricken över i den kvällen var att Jonathan kom och hämtade oss i stan o sen så sov jag hos han. Jätte mysigt.

Bilen har pajjat så jag har bogserat den till Mekonomen så ska Linda kolla vad de är för fel imorgon eller i övermorgon. Less som fan på de där jävla aset till bil alltså.. blää vill bara spy åt den.

Mamma och pappa har hämtat hundarna så jag är hundfri ikväll också. Tidigare idag var jag sugen på kanske fara ut en sväng ikväll men nu känner jag mig mest deprimerad och nere. Vet inte varför men så är de.
Så jag tror inte det blir någon utgång ikväll. Funderar på bara sitta hemma och gömma mig under täcket eller nått. Kanske försöker styra upp nå med Råne pojkarna. Dom brukar ju vara roliga att umgås med:)

Jaja nu ska jag göra nå vettigt.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har varit i Umeå och hälsat på en kompis o hennes kille som precis flyttat dit. Var skönt som fan att få komma bort ett tag. Har haft jätte skoj och mysigt med dom. Troja fick följa medockså medans Ferdinand har varit hos Maija undertiden. Kompisen (Anna) har en hund som tyvärr inte är så förtjust i andra hanhundar så för att slippa se Ferdinand bli hundmat så var det det bästa. Han blev jätte glad då jag hämtade han idag. Ylade och skällde som ett tok:)
Har nyss kört dom till mamma och papap så dom ska få vara där tills imorgn för att jag ska iväg och festa ikväll med massa roliga människor:) Hoppas på att min granne (fd basket lagkamrat) också ska följa med. Hon var förbi tidigare idag opch lånade ett party linne av mig. Så vi får se om hon och hennes kompis Ida ska med. Skulle vara grymt skoj iaf :)
Nä nu ska jag vila en snabb sväng och äta lite och börja göra mig iordning:)

Glad Påsk på er alla :)

Ångest

Alltså jag har sån grym ångest nu. Jag fattar inte vad det är för fel på mig och alkohol tillsammans? Jag ska aldrig mer dricka. Jag blir en sån jävla egoistisk, självupptagen jävla idiot! Gör saker jag egentligen inte borde göra eller skulle ha gjort om jag varit nykter. Jag ställer då fan bara till det för mig själv och för andra. Dum som fan är jag.... Önskar  man kan vrida tillbaka tiden och ändra på saker. Jag hatar verkligen mig själv nu, fattar verkligen inte hur dum i hela jävla huvudet jag är.

RSS 2.0