Nu händer det grejer...

Nu var det en stund sedan jag skrev och det har faktiskt hänt en hel del grejer sen dess. Mamma och Pappa har kommit hem från Thailand i Lördags. Hämtade dom från flyget och pappi var fan brunare än mig, visserligen en annan brunfärg men ändå *jävla gubbe* Dom verkade ha haft riktigt skoj och var nöjda med resan och det var ju bra det iaf.
I lördags jobbade jag på Malmen på SSABs klockfest och serverade. Det var svin skoj och alla som jobbade där ver helt trevliga och roliga. Det är ju alltid bra med arbetskamrater man trivs med.
Vad med har hänt... jo vi har tömt lägenheten på snövägen och ska bara städa ur den av det vi har kvar att städa. Så nu bor vi hos Mickes föräldrar som också bor på Björkskatan, och här ska vi bo fram till 1:a april. Fast om jag blir less på svärföräldrarna så då åker jag och bor i bojn med mor och far istället.
Det var väl det enda som hänt i väldigt korta drag.
En sak har jag glömt, jag var och hälsade på faster igår, kusinen är uppe i norrland nu så jag passade på att träffa han. Han drog iväg på stan med jag trodde jag skulle bli hos faster hela dagen men pallade inte med det pga katterna hennes tyvärr:(  ALLERGI HELVETE!!!!!! Faster fyller år idag så jag ska väl dit en sväng idag tillsammans med syster tror jag. Visserligen fick hon blommor, bok och smörgåstårta av mig igår men då får jag äta smörgåstårta om jag kommer till henne idag... Mumss....
Jaja nu sk ajag försöka göra nå vettigt.

Puss och hejs leverpastejs

Allergi helvete...

Alltså jag funderar om det finns några hundraser av den större modellen som är allergivänliga. Okej, det är olika från hund till hund men vissa raser är bättre än andra. Men de flesta raserna jag vet om är ju bara små hundar som bischon frise och liknande, men det är inget för mig. Jag vill ha en stor hund som man kan arbeta lite med och använda som träningskompis... Alaskan Malamute är en ras som jag varit intresserad av ganska länge. Tycker det verkar vara fina hundar och jag hade storm trivits med att ha den typen av hund som träningskompis. Och som mys och gos kramis också. Men tyvärr tror jag inte min allergi kommer palla med den typen av hund, eller päls eller vad det då är som utsöndrar allergi helvetet. Sandra föreslog Reisen schnauzer men jag har aldrig hört talas om att dom är allergivänliga. Känner tyvärr ingen som äger en heller så man kan ju inte prova ha någon heller eller nå sånt.


A               
Ferdinand                Reisen Schnauzer *       Alaskan Malamute*


(* Bilderna på Schnauzern och Malamuten är tagna från www.afrs.se och www.malamuteklubben.se )


Varför måste allergi finnas? Det förstör bara människors liv. Finns det inte någon spruta man kan ta som gör att man blir helt frisk från allergin och känner inte av nånting och är inte ens känslig mot saker. Tänk dom stackars människorna som är allergiska mot tex EL det är ju helt sjukt att man kan bli allergisk mot sådant. Dom kan ju inte leva ett normalt liv. Kan inte jobba, gå ut och roa sig eller nånting. Det borde väl ändå finnas något som kan bota alla sorters allergier.
Ibland funderar jag på att bli forskare och forska fram värsta bra allergi pillret. ett som man bara behöver ta ett av en gång och sen är man helt frisk och kan ha djur eller vad det då är man är allergisk mot. Då tror jag nästan att jag borde få ett pris för bästa forskaren genom tiderna, det tycker då jag iallafall.
Jaja nu ska jag försöka sova.
natti natti

Är jag Man eller Kvinna?

Ytterligare ett test som jag hittade på Alex blogg. När jag var yngre var det många som tyckte jag var en "pojk-flicka" för att jag gillade att göra "kill saker" och var lite som jag var. Nu ska vi se om jag är en man eller kvinna... spännande spännande....



Min kvinnliga sida:

[x] Köpt en hårfön?

[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?[

x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?

[x] Pratat känslor?

[x] Tänkt på att matcha mina kläder?

[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?

[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?

[x] Funderat på namn åt mina barn?

[_] Insett storheten hos Barbra Streisand?

[ ] Druckit Cosmopolitan?

[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?

[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?

[x] Känt mig sugen på en kopp te?

[x] Känt glädje över att få blommor i present ?

[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?

[x] Blivit arg utan anledning?

[x] Gråtit efter 9 fyllda år?

[x] Brytt mig om någon affärs val av modell?

[x] Pratat skvaller?

[x] Varit arg/sur utan att tala om det?

[x] Kramat en kille?

[x] Dansat?

Totalt: 20 poäng



Min manliga sida:

[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?

[x] Ätit en blodig stek?

[x] Läst en biltidning?

[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?

[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?

[x] Skött grillen under en grillfest?

[ ] Läst en bok av Jan Guillou?

[x] Läst ett nummer av slitz?

[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?

[x] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?

[_] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?

[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?

[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?

[x] Diskuterat bröst?

[_] Gjort lumpen?

[ ] Läst nick hornby?

[x] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?

[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?

[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?

[x] Lagat någonting på egen hand?

[_] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?

[x] Tävlat i att dricka öl?

Totalt: 15 poäng


Jag fick alltså mer poäng på den kvinnliga delen så jag är kvinna tjohoo... kanske inte helt oförväntat:D


Jag och Ferdinand har vart ute på en prommis med Sandra och Gizze ikväll, det var jätte mysigt. Tror vi var ute nästan 45 minuter så det var en lagom sväng så här på kvälls kvisten. Jag och Ferdinand har haft lite kvälls mys och ätit lite blåbärsglass nu ikväll och det avr helt fantastiskt gott tyckte vi. Vi delade tillochmed sked, det är KÄRLEK det.
Men nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen.

Natti natti

Seriös dag...

Jaha nu har man äntligen kommit hem och kan ta det lugnt en liten stund. Har varit 3 svängar till byn idag med massa grejer från lägenheten. Vi ska tömma den helt i helgen och städa ur den till veckan. Nästa helg kommer dom som köpt den och ska flytta in. Så till veckan blir det att bo med Micke hos hans föräldrar på Björx men sen blir jag byfåne igen ca 1 månad:D Känns helt fantalastiskt:D Byn är som ändå det bästa:D
Idag har jag och Madde tvättat bilen och städat den helt noga och seriöst så nu är det fin bilen igen. Den ser inte ut som en Dalmatiner nå mer utvändigt heller. Känns bra bra.

Jo... Jag har varit helt snäll idag mot Madde. Hon har fått en pajform och köpt en spegel pidestal av mig som hon ska ta med sig ner till karln hennes i Uppsala när hon åker dit nästa gång. Hoppas bara han tycker om de annars blir jag nästan lite besviken på han och måste morra åt han nästa gång han kommer upp:P Haha

Jag och Ferdinand ska ut och gå med Sandra och Gizze på ca en halvtimme. Vi ska ta en lite längre prommis. Ska bli jätte skönt både för mig och Ferdinand. Han har itne fått vara ute så mycket idag så det blir säkert jätte uppskattat från han.


Har fått nå brev från arbetsförmedlingen idag så imorron blir det att dimpa förbi dit och få lite klarhet i vad som stod för jag fattade inte så mycket:P haha men det är inte lätt att vara blond ibland fast jag egentligen inte är det. (inget illa menat mot det blonda folket)

Men nu ska jag fixa iordning lite saker innan vi ska ut.

Puss och hejs leverpastej

Vilken dag...

Idag har det varit en ganska händelserik dag. Det började 6.45 imorse då Radefors kom förbi med hans hund Zeke som jag skulle vara hundvakt åt idag. Ferdinand blev inte glad och började morra på en gång Zeke kom in. Men det gick bra och vi gick och sov en liten stund.
Sen gick jag Ferdinand, Zeke och Micke ut och hämtade Troja. Zeke och Troja fann varandra direkt och började busa och hade jätte kul. Troja blev jätte ledsen och ville inte alls gå hem igen utan hon ville vara med oss men det fick hon inte.
Madde kom förbi och hjälpte till med att packa ihop lite saker i en flyttkartong. Jätte snällt av henne så slipper man göra det själv. Efter en stund for Micke iväg till jobbet.
Jag och Madde gick ut med hundarna och hade en trevlig promenad. Men när vi kom hem så blev det allt emot trevligt. Ferdinand och Zeke rök ihop, jag försökte sära på dom vilket inte alls gick så vidare bra till en början men efter en liten stund gick det. Madde höll fast Ferdinand som blödde från ena ögat och Zeke var jätte sur. Fick åka till veterinären med Ferdinand men som tur var så hade inte själva ögat blivit skadat utan bara nå sår just vid ögonen och han hade väldigt röda slemhinnor. Så vi fick medicin och åkte hem.


image7

Så här såg Ferdinands öga ut. (Lite dålig bild men man ser iallafall)


Jag var helt skakis och gjorde mat åt mig och Madde vilket blev super gott.
Nu har vi precis kommit in efter att ha åkt spark bakom Zeke som drog ganska fint. Men det var så mycket grus på gångvägarna att det hackade hela tiden så då tog vi med sparken till en skogsväg ist och där gick det betydligt lättare. Nu sitter vi och kollar Gossip girl på Tv och bara tar det lugnt. Radefors kommer baki 22.00 nångång och hämtar Zeke. Ska väl köra hem Maddeloen på nå tag också.
Sen när allt folk har övergett mig ska jag bara ta det lugnt och mysa i soffan med min lilla Ferdinand tills Micke komemr hem. Då ska vi ta en liten kvälls prommis (om jag orkar, annars får Micke och Ferdinand gå själva).

Men nu ska jag vara social mot Madde och djuren:D



Kan inte sova...

Alltså jag kan verkligen inte sova,  är inte minsta lilla trött eller nånting. Men jag MÅSTE sova men det går inte... HJÄÄÄÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad FAN ska jag göra?!?!?!?!?!?! Jag hatar när det blir så här att man är vaken hela nätterna och sen "måste" man vara vaken på dagarna för att det inte ska bli helt fel... Svin jävla jobbigt:(
Men i brist på annat så hittade jag en lista på Alex blogg som jag snodde av henne;) *Hoppas hon inte blev arg* Men om hon blev det så får hon en bamse gosig kram av mig nästa gång vi ses:D

2007 års lista!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
♥ Hmm... jag vet inte... jo jag gick skola i Älvsbyn:P

Höll du några av dina nyårslöften?
♥ 2 månader höll jag sluta röka och dra ner på festandet:P Men sen i slutet av året de sista månaderna så drog jag ner på festerna väldigt mycket faktiskt:D

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
♥ Jopp:D Malin fick sin lilla sötis Liam och...hm....några fler fick också påökt:D

Dog någon som stod dig nära?
♥ Nix och lika glad är jag för det.

Vilka länder besökte du?
♥ Finland

Är det något du saknade år 2007 som du vill ha 2008?
♥ pengar
♥ jobb
♥ en till hund

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
♥ 5:e Januari och den helgen

Vad var din största framgång år 2007?
♥ Framgång...hm...inte den blekaste...

Har du varit sjuk eller skadat dig?
♥ Axeln ur led och sen har man väl åkt på någon förkylning, magsjuka och sånt där som går hela tiden

Bästa köpet?
♥ Bra fråga, ta nästa!

Vad spenderade du mest pengar på?
♥ bensin
♥ mat och hushåll
♥ shopping och nöjen
♥ Ferdinand

Gjorde någonting dig riktigt glad?
♥ Ja det tror jag väl...

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2007?
♥ Jag har faktiskt ingen aning...


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
♥ Lite både och faktiskt...

Vad önskar du att du gjort mer?
♥ jobbat
♥ tjänat pengar
♥ sparat pengar

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
♥ slösat pengar
♥ massa mer onödiga saker

Hur tillbringade du julen?
♥ tillsammans med Mickes familj för första gången

Blev du kär i år?
♥ Nä, det var jag redan...eller räknas det med hundar?

Favoritprogram på TV?
♥ Simpsons
♥ 2 ½ men


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
♥ har jag ingenting skrivit, har jag ingen trampat på tårna...

Bästa boken du läste i år?
♥ räknas skolböcker?:P

Årets bästa film?
♥ Simpsons filmen kanske?

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
♥ Inte den blekaste, tror jag gick över till syrran på eftermiddagen/kvällen och käkade tårta...

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
♥ en hel del

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
♥ Den gamla vanliga, jeans, sport...

Vad fick dig att må bra?
♥ Micke och Ferdinand

Vilken kändis var du mest sugen på?
♥ jag vet inte.. men Johnny Depp har det aldrig varit fel att vila ögonen på;)

Vem saknade du?
♥ Emelie Lejon, Farfar, Kim...


Nyförlovad

Tjohoo vad jag är lycklig! I förrgår var det alla hjärtans dag och då friade Micke. Han hade köpt västa fina ringen och jag anade ingenting alls. Jag höll nästan på börja grina för att jag blev så glad. Det var helt fantastiskt. Tyvärr var ringen lite för stor så i fredags (igår) var vi in till stan och beställde en i mer rätt storlek:P Hon som jobbade där sa det att det var bäst att vänta med gravyren utifall att nya ringen inte skulle vara rätt i storlek iallafall. Det lät ganska vettigt tyckte vi. Så nu väntar jag bara på att dom ska ringa från Fritz Olsson och säga att ringen har kommit:D:D Idag har Mickes mormor & morfar, föräldrar och bror varit hos oss en sväng. Och dom hade med sig värsta fikat :D*gott gott* Gammlingarna ville kolla hur det såg ut i lägenheten efter att vi gjorde om i sommras. Vi ska juh flytta till "rätt sida av stan" till Skurholmen nu snart så det var sista chansen för dom att komma och hälsa på oss här. Nä jag ska försöka göra något vettigt, ska försöka kolla hur man designar om här lite. Alex skulle hjälpa mig med det någon dag men det skadar ju inte om jag har tjuvtränat lite i förskott;) Hon kanske blir helt imponerad av mig;);) haha

Jag och Micke en av de första gångerna vi träffades

Jag och Micke en av de första gångerna vi träffades



Tittar genom lite gamla bilder på datorn och hittade den här bilden. Den är tagen på Bar1 en av de första gångerna jag och Micke träffades. Minns faktiskt när bilden togs, jag svävade på rosa moln och fjärillarna pirrade i magen. Det var en fantastisk tid.

Jag och min Micke

Jag och min Micke


Välkommen till min nya blogg!

Hej!
Efter allt prat med vänner som bloggar har jag äntligen bestämt mig för att fixa en blogg jag med. Nu blir väl mina vänner glada så kan jag nörda mig lika mycket som dom:P Haha nä nu var jag elak, inget illa menat. Nu ska jag fundera och klura ut hur saker och ting fungerar här.
See you later alligator

RSS 2.0