Skratt, Glädje, Sorg & Tårar

Nu har det hänt väldigt mycket sen sist jag skrev. Vi har fixat massa i nylägenheten, lagt golv, målat väggar köpt lite möbler. Det är verkligen helt underbart att ha flyttat in i nya lägenheten.
Jag har även fått jobb på SSAB som traversförare. Det känns bra, är ett kul gäng gubbar jag jobbar med och har även blivit kär på jobbet;) Inte i någon av gubbarna utan en bil:D En super snitsig Pointac Firebird från 68. Den är super snygg och jag är helt kär:D Den ska jag bo i i sommar så mycket som möjligt:)

Men jag behöver fan hjälp alltså. Jag är så jävla less på precis allt. Jag känner att jag inte har ett skit att leva för. Snart är sommaren över och då är man arbetslös igen. På lång sikt har jag fan inte ett jäla skit, inget jobb, inget roligt liv, inga pengar vilket resulterar till att jag inte kan göra ett skit. En pojkvän som inte verkar bry sig känns de som. Han säger att han gör det men det känns inte som det. Man försöker prata med han men han lyssnar inte för 5 öre eller nånting. Fan jag ska gå o dö. Det är fan lika.

RSS 2.0