tiden går...

ja tiden går o itne skriver jag något. på senaste tiden har jag faktiskt itne haft ork eller lust till att göra de.
egentligen ahr jag itne de nu heller men just nu är jag i byn o har inget att göra medans jag väntar på an vän som ska komma hem så ska vi fara o köra lite skoter o härja lite med hundanra:D
ska bli skoj skoj.
Nu ska jag ner till fia och kolla till henne, hon mår inge bra stackarn är sjuk:(


Nu är det illa...

ja rubriken säger ju en hel del...
jag var nyss o åkte skidor med hundarna på isen för första gången i vinter... har ju dragit lite däck o sånt med troja o hon har ju fått dra på inlines o sånt i sommar.. men ändå...hon orkade  inte mycke. nu måste vi verkligen börja träna. hon tycker det är kul det märker jag.. men hon orkar inte... eller så är hon bara slö. måste verkligen lösa det här... måste försöka komma på nå kul att sätta framför henne så hon kanske tycker det blir roligare att dra. för när ferdinand springer framför henne så tycker hon att det är svin kul, eller när hon typ får ha lite springtävling med någon annan hund. men det går ju lite svårt eftersom att ferdinand är helt lös, för om jag ska sätta fast han till o dra så kommer han total strejka för han tycker verkligen inte om det. han blir bara arg o sur o tvär o sätter eller lägger sig ner o då ligger han!
Men men jag får komma på någon bättre drag träning till sommaren o så också... nånting måste ju finnas.
det jag också märker är att i början precis när vi kommit ut då drar hon som fan o är helt galen o springer som nå tok... adet är som att hon inte har någon uthållighet och ska ge 200% på en gång som sen tar slut på 5 minuter. Det där måste vi träna på att bara gå på halvfart en längre stund. det tycker jag känns bättre iaf:D för när hon kutar som ett tok så har jag inte någon kontroll alls på henne.

jaja nu ska jag fixa mig nå mat inna jag ska dra till jobbet

Jag saknar dig

jag saknar en viss person som fan. jag vet inte vad som händer med mig nu men nånting är det. det är inte alls kul.... eller jo de är de lite men samtidigt inte. så pirrigt o jobbigt o man vet ingenting ju... men åhåå varför måste det vara så svårt? det blir ju bara jobbigt då? men vi får väl se vad som händer. det brukar ju lösa sig i slutändan. det är ju ingen idé att stressa på något heller då blir det bara massa fel och sen blir det ännu mer  jobbigt i slutändan.
men det är så jobbigt med känslor, varför ska man tycka om människor mer än bara som vänner? vänner är ju det bästa som finns och man klarar sig utmärkt med dom. Men men jag är inte ett dugg orolig. jag vet att allt fixar sig i slutet.
Men en sak kan jag då säga.... JAG SAKNAR DIG!!!!!


Party!!!

Tjohoo Angelica har vart hemma i helgen. Så i lördags käkade vi pizza (gott som fan var länge sen sist) och sen blev de massa alkoholhaltiga drycker:) Angelica dansade kycklingdansen och såg helt söt ut. Filmade det så jag har filbevis:D
Efter ett tag kom Jan-Å också. han hade sina groggar med sig. Var svin trevligt att umgås med dom där tokarna:D Sen åkte vi med Joel och Hyvä in till staden och gick på Olivers. Vi dansade o hade skoj. Jag träffade massa folk från råne som jag inte träffat på evigheter. Träffade även några släktingar som jag inte träffat på svin länge. Kort sagt så hade jag grymt skoj:) Men de var nå jävla pucko kille som knuffade mig svin hårt i ryggen bara för att jag råkade ta i han när jag skulle gå förbi. så jag blev ju fly förbannad för det gjorde ju ont så jag gav han en rak höger rakt i ansiktet och sen såg jag helöt bitchig ut och gick därifrån. Det kändes ganska bra ändå.:P
Vet inte vad som flög i mig, brukar ju inte slå folk bara sådär annars...jag brukar ju bara gå därifrån för det är ju så onödigt med bråk o slåss o sånt. Men nångång måste ju vara den första också! Man kna ju inte alltid bara gå undan:P






*suck*

nu ahr jag börjar inse att jag inte kommer få nå frukostsällskap... fast nu är det ju lunchsällskap had eman ju kunnat säga. har försökt ringa människan men han svarar inte så antagligen så åkte han hem o sov ist. Fast det fröstår jag, det skulle jag också ha gjort efter att ha jobbat i över 24 timamar...
men han kna väl höra av sig och säga det iallafall att han inte kommer förbi så jag slipper vänta så kan jag göra något annat ist. jag hatar att vänta. det är itne alls kul...
jaja nu ska jag fixa mig fin så jag kan charma kudnerna på Biltema idag:D

undrar vart mitt frukostsällskap tog vägen?

Alltså nu funderar jag vart mitt frukostsällskap försvann? En kopmis skulle komma förbi till mig på morgonen efter jobbet. vi surrade vid 8 och då var det jobbet som gällde fortfarande. nu får jag inte tag på människan och jag ahr fått äta frukost själv:( hade verkligen sett fram emot frukost sällskap. Men vem vet jag kanske får lite lunch sällskap ist kanske. det är väl bara att vänta och se. men jag haaaaatar att vänta, det är det tråkigaste som finns ju.
jaja jag ska ut emd hundarna nu och fördriva lite tid så får vi väl se när frkostsällskapet känner för att dyka upp.


Första dagen på nya jobbet

Igår var det första dagen på nya jobbet. Svin skoj alltså. Alla kollergorna var jätte trevliga och hjälpsamma, chefen helt underbar hon också. Fick börja med att lära mig kassan igår. Har ju kassa vana sedan tidigare men det var ju ändå nytt. Alla kassor ser ju itne likadana ut. Så det var skoj. Jag kna ju säga som så att jag ser verkligen fram emot att fara till jobbet idag. Ska bli jätte kul. Håller nu på med maten så jag får med mig nån lunch/middag:P
jaja nu ska jag kolla maten så det inte blir brända burgare:P
puss o hejs

Nytt jobb

Tjoohoo jag är så grymt lycklig nu. Jag var på anställningsintervju på Biltema idag och jag fick jobbet. Det är tack vare Ida. Hon jobbar ju där och ringde mig förra veckan en dag och undrade om jag kunde hjälpa dom med inventeringen. Självklart tyckte jag, jag behöver ju pengarna plus att kanske chans till sommarjobb elelr nå om jag har turen med mig. Jag hade visst mer tur än så. Chefen där hade ringt till Ida några dagar senare och ville träffa mig. Så jag var in idag och satt och surrade med chefen hur länge som hellst och det hela slutade med att jag fick jobb där. Även fast det bara är extra lite då o då är det ju bra. Är jätte glad och ser verkligen fram emot att jobba imorgon (första dagen).

Nu ska jag läsa på lite papper som jag fick med mig därifrån innan jag nu går och får mig min skönhetssömn så jag är pigg och utvilad inför morgondagen.

vackert

Här nu för några mornar sedan då jag avr på isen o gick med hundarna kom jag på hur otroligt vackert det kan vara. hade jag inte haft hundarna som jag måste ut med så finns risken att jag hade missat det.






nyårsafton, födelsedag, ikea och sjuk!

ja rubriken säger ju vad jag hållt på med nu sen sista dagen förra året och dom första detta nya helt underbara bla bla bla bla 2009!
nyårsafton var iaf svin skoj, var hos sofi på fest, träffade massa roliga människor och folk jag inte annars träffar så ofta. hade iaf svin skoj, sjöng massa singstar o grejer också:) sen där vid 12 slaget så var det ju dom fina raketerna som skulle iväg. dum som jag avr så glömde jag mina hemma men nå killar där på festen hade med sig raketer så det löste sig:)
sen så drog min fru (camilla) iväg på nån annan fest och då tyckte jag att jag skulle bege mig också. så jag drog iväg på lite egna äventyr:D men satan så svårt det var att få tag på taxi, lyckades få tag på en polare som körde mig dit jag skulle. började nästan att ge upp... var ju helt omöjligt. men det avr kort om nyår:)

igår fyllde jag år, den dagen tillbringade jag på IKEA i happis med sandra. svin skoj handlade en hylla, ett soffbord, diskställ, lampa och massa andra små saker som jag tyckte jag behövde.  men den dagen slutade lite mindre kul. när jag kom till byn hade jag nästan 40 graders feber och mådde skit!
körde hem till g-stad iaf men det är nog inget jag gör om i första taget kna jag ju säga. kändes som att köra stup i fyllan typ. visserligen sa pappa det åt mig innan jag åkte men orka lyssna på han ju. men nu lär jag itne göra om det iaf. emma kom förbi med bubbelvatten, blåbärssoppa och en annanas åt mig. gott som fan avr det:) helt bästaste emma alltså:)

idag har jag då inte gjort mycket, pappa ahr små mobbat mig lite för olika saker idag men det är smällar man får ta:P
alex o natta har vart förbi så vi ahr ätit lite korv med bröd och haft film kväll:) har vart riktigt trevligt:)
så nu ska jag väl gå o lägga mig, fast jag är inte trött. men det löser sig säkert så fort jag lägger mig i sängen:)

jaja nu sak jagt kolla lite roliga saker att skriva om.. ska fundera lite.. knaske man får lite mer läsare och mer intressant blogg för andra också:D

RSS 2.0